sunnuntai 23. elokuuta 2015

Mikon jännä päivä

Meidän perjantainen kaaos johtui siitä, että meille oli sovittu aamupäivälle matonpesu. Meidän asuinkompleksi tarjoaa sellaisen ilmaiseksi aina vuokrasopimuksen uusimisen yhteydessä ja me sopivasti tehtiin uusi soppari tässä kuussa. Operaatio vaati huonekalujen siirtämisen niihin muutamaan paikkaan meidän asunnossa missä ei ole kokolattiamattoa, ainoastaan sänky ja sohva jäivät paikoilleen.
Koska olin ollut edellisenä lauantaina töissä, sain sopivasti käytettyä siitä ansaitsemani ylimääräisen vapaapäivän perjantaina. En halunnut joutua sulkemaan Mikoa kylppäriin, joten sovimme Villen kanssa että menemme aamupäiväksi hänen toimistoonsa hengailemaan. Tämä oli Mikolle varsinainen seikkailu!
Meidän arkajalkakisu oli aluksi yllättävänkin reipas ja kiersi koko toimiston ja tutki kaikki mahdolliset hyllyt joille se vaan ylsi. Mutta koska Villen toimiston ovi on ehkä maailman huonoiten äänieristetty, kävivät käytävältä jatkuvasti kuuluvat äänet pian vähän liian pelottaviksi ja Miko majoittui toimiston perimmäiseen nurkkaan paperinkeräyslaatikon ja seinän väliin. Edes mukaan ottamani huiska ei saanut kisua innostumaan leikkimisestä, vaikka normaalisti huiskaa on aivan mahdotonta vastustaa.
Pari kertaa sain houkuteltua kisun ulos nurkastaan ja tutkimuskierrokselle, mutta pääasiallisesti kokemus taisi olla vähän turhan jännittävä. Olen joskus miettinyt että voisi olla hauskaa ottaa Miko mukaan johonkin reissuun ja yöpyä eläinystävällisessä hotellissa, mutta ehkä se ei tämän kyseisen kisun kanssa olisi erityisen nautinnollista. Mutta ehkä me seikkaillaan joskus vielä lisää ja Miko tästä rohkaistuu. Tällä kertaa päivän paras vaihe taisi kuitenkin kissin mielestä olla se, kun pääsi takaisin kotiin. Vaikka siellä olikin ihan oudon kosteat matot.

4 kommenttia:

Emmi Hakansson kirjoitti...

Ihana seikkalijakissi:) ottaisin sen heti meille hoitoon, jos ei näitä omia karvalapsia olisi!

Andy kirjoitti...

Kiitos! <3

Rauni kirjoitti...

Hienoa, Miko laajentaa reviiriään😊

Andy kirjoitti...

Jep!! :D