lauantai 23. huhtikuuta 2011

Lisää kenkiä

Lupasin esitellä mitä seurasi siitä, kun me Petun kanssa pääsimme ilman valvontaa Conversen Outlet-liikkeeseen. Kenkiähän siitä seurasi, tietenkin. Petun tavoite oli ostaa Houstonista mukaansa useampi pari Conversen tennareita, mielellään sellaisia joita ei Suomen valikoimista löydy. Vaaleanpunaiset ja mustat nahkaiset yksilöt onkin jo esitelty, maanantaina matkalaukkuun mahdutettavia pareja löytyi kahdet lisää.
Tällaisia glitter-kenkiä olen itsekin ostanut jopa kaksi paria. Toiset annoimme Iitulle toissavuonna joululahjaksi ja toiset hankin ihan omassa koossa. Nyt myös Petu omistaa samiskengät.
Nämä harmaat kaunokaiset ovat pikavilkaisulla hieman tavanomaisemmat, mutta kimallereunaiset nauhat ja etenkin ulospäin taittuva tuplaläppä tekevät niistä ainutlaatuiset. Sisävuori on satiinia, joka tuo jännää luksusfiilistä tennareihin.
Minäkin sorruin. Ennen kaikkea siksi, että meillä oli alennuskuponki jolla sai 20 taalaa alennusta jos ostosten yhteishinnaksi tuli vähintään $75, ja kenkien kustantaessa 25 dollaria per pari (!) tarvittiin kolmannet kengät alennuksen kerryttämiseen. Ja koska Petu ilmoitti että kyseiset kengät ovat aivan liian hienot jäämään liikkeeseen: toisen meistä on ne ostettava, eikä hänen laukkuihinsa mahdu enää viidettä paria. Alennuksen saamiseksi Petu maksoi kassalla koko satsin ja kun ulkosalla yritin tarjota omista uutukaisistani rahaa, ilmoitti hän että kengät ovat kiitoslahja lomasta. Kiitos!! (Vaikka olenkin yhä sitä mieltä, että lahjus oli täysin tarpeeton. Ei sinun kanssa ajan viettäminen niin kovin kurjaa ollut...)
Opetin Petun loman aikana käyttämään varvastossuja ja kaksi paria hankittiin lopulta kotiinkin. Ensimmäiset löytyi Guessin Outlet-liikkeestä, mutta vielä siinsi haaveissa jotain näyttävämpää ja kimaltavampaa.
Tuommoiset pienet läpsyt, eihän ne edes paina mitään, ihan hyvin voin ostaa vielä toisetkin... Mutta on ne kyllä hienot, pakko myöntää.

Ei kommentteja: