keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

NASA-asioita

Maanantaina tehtiin valtaisa virhe ja ajeltiin Houstonin laitamilla sijaitsevaan valtavaan Outlet-kompleksiin, josta löytyisi vaikka mitä ihanaa sellaisille ihmisille, joiden matkatavaroiden painorajaa ja matkabudjettia olisi vielä jäljellä... Valitettavasti Petulla ei ole enää liiemmälti kumpaakaan, mutta silti saatoimme kuluttaa vähän taaloja Conversen liikkeessä (todistusaineistoa kuvamuodossa myöhemmin).
Eilen Petu kävi jättämässä viimeiset jäähyväiset NASAlle varsin haikein mielin (vaikka meillä onkin tekeillä erittäin lupaava 5-vuotissuunnitelma, joka hieman hillitsee luopumisen tuskaa). Mukaan saattoi tarttua vielä muutama ihan pieni matkamuisto, mutta tuo ylläoleva paita on minun ostos. Aivan pakkohankinta, kun on kerran moneen kertaan todettu että NASA on ♥
Ville sai pienenä tuliaisena sukkulakynän, joka on kyllä niin käsittämättömän hieno että taidan muiluttaa sen yhteiskäyttöön, sekä sukkulatikkarin, jonka saa pitää ihan kokonaan itse. Illalla lähdettiin vielä nautiskelemaan hyvästä ateriasta ja herkullisista margaritoista osittain vähän meidän hääpäivänkin kunniaksi. Lasillisten äärellä pohdiskeltiin että mitäs sitä tänään sitten tehtäis, kun on Petun viimeinen kokonainen päivä Houstonissa, mutta vaihtoehtoja tuntui olevan aivan liikaa käytettävissä olevaan aikaan suhteutettuna. Katsotaan, kyllä mä uskoisin että tästäkin päivästä vielä hyvä tulee.

Ei kommentteja: