torstai 7. huhtikuuta 2011

Eilen

Eilen olisi ollut meitä lähimmän ennakkoäänestyspaikan äänestyspäivä. Valitettavasti väliin jäi, koska koimme velvollisuuden täyttämisen vaativan tälläkin kertaa kohtuutonta vaivannäköä: viisi tuntia ajoa suuntaansa, arkipäivänä, ilman mahdollisuutta tehdä hommasta parin päivän reissua. Jos vaan meitä lähin ennakkoäänestyspaikka olis vähän lähempänä, tai päivä olis ollut viikonloppuna, mutta ei.

Eilen Petu pääsi näkemään millaista on Ricen rouvien lounaalla. Kokemus ei kuulemma ollut ihan kamala, etenkin kun sanoin että voidaan lähteä pois ennen pienissä ryhmissä toteutettavia small talk -harjoituksia...

Eilen Petu otti hirmu monta kuvaa kauniista kampuksesta ja osti hienon Rice University t-paidan.

Eilen suunnattiin myös Galleriaan, jossa minä kävin väännättämässä silmälasini suoraksi ja törmäsimme asiaan jota emme uskoneet olevan olemassakaan: kenkäkauppaan, jossa kumpikaan meistä ei koskaan ikinä milloinkaan halua asioida.

Eilen oli Villen nimipäivä. Äidin kanssa juonittelu johti siihen, että työpäivänsä päätteeksi mies sai kimpun tulppaaneja ja iki-ihanan 9-elokuvan. Me Petun kanssa tuplasimme leffalahjukset Spiritillä.
Tänään me mennään NASAan!

4 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Kiitos avusta sen lahjan suhteen.
Hauskaa lomaa Petralle ja teille myös.

Andy kirjoitti...

Eipä kestä, lahjashoppailu oli hauskaa! :)

marketta kirjoitti...

10.4. Apua, taas pääsi nimppari unohtumaan! Suotakoon se anteeksi kun viime viikko meni Ylläksellä Minnan ja poikien kanssa. Kivaa oli, ja korttikin tulee perässä vaikkei siinäkään kyllä puhuta nimipäivästä mitään. Teidän pitää tulla lähemmäksi niin pysyvät nuo tärkeät päivätkin paremmin päässä.

Andy kirjoitti...

Nimpparisankaria ei kuulemma unohdukset haittaa. Kiva että teillä oli mukava viikko Ylläksellä! :)