tiistai 23. kesäkuuta 2015

Suomalais-ruotsalais-japanilainen sunnuntai

Me ei olla Villen kanssa kumpikaan tarkoituksenmukaisesti missään vaiheessa yritetty löytää muita suomalaisia täältä Houstonista. Ei siihen sen kummempaa syytä ole, ei vaan olla missään vaiheessa kaivattu nimenomaisesti suomalaista seuraa, kun kivat ihmiset on kivoja ihmisiä, tuli ne sitten mistä maasta tahansa. Asiaa helpottaa varmasti myös se, että me Villen kanssa tietysti puhutaan kotona keskenämme aina suomea. Jos näin ei olisi, uskoisin kaipaavani suomen puhumista ja sitä omalla kielellä kommunikointia ihan eri tavalla. Nyt kuitenkin tutustuin tuossa viime kuussa sähköpostitse suomalaiseen Emmiin ja käytiin sunnuntaina brunssilla/lounaalla Rice Villagessa yhdessä kolmen muun suomalaisen ja yhden ruotsalaisen tytön kanssa. Oli kyllä kivaa, toivottavasti nähdään vielä uudemmankin kerran.

Ville oli päättänyt mennä mun Suomi-Ruotsi-treffien ajaksi töihin (Sunnuntaina! Se on ihan kajahtanut...), joten kun oltiin molemmat ihan käytännössä naapurissa, päätettiin mennä iltapäivällä käymään Houstonin Luonnontieteellisessä Museossa katsastamassa Samurai-näyttely. Tykkäsin kovasti, vaikka Tokion katanamuseossa käyneenä ei tuollainen vaatimattoman pieni otos ihan samalla tavalla sykähdyttänyt. Mutta varsin kattava näyttely oli kyseessä ja muhun tunnetusti tuo samurai-estetiikka vetoaa kyllä ihan täysillä. Kunnon kameraa ei tietenkään ollut mukana, mutta räpsin puhelimella joitain kuvia kumminkin. Kaiken kaikkiaan oikein mukava sunnuntai!

4 kommenttia:

Emmi Hakansson kirjoitti...

Oli kylla kiva nahda. Ma ehdottomasti kaipaan juuri suomalaisia kavereita, kun miehen ja tyokaverien kanssa holottaa englantia kaikki paivat:) Me tavataan suht usein tyttojen kaa, eli kun vaan silta tuntuu, etta kaipaat(te) Suomiseuraa, niin pista vaan viestia!

Andy kirjoitti...

Ehdottomasti!! :)

Anna T. kirjoitti...

Moikka! Löysin Emmin blogin kautta tieni tänne sun tarinoiden pariin (itse asiassa jo jokin aika sitten, mutta nyt vasta ehdin kommentoimaan). Tosi kiva lueskella teidän elämästä täällä Houstonissa :) Oli mukava tavata brunssin parissa - toivottavasti nähdään pian taas uudestaan!

Andy kirjoitti...

Tosi mukavaa kun luet, ja etenkin että kommentoit! Oli kyllä tosi kiva tavata ja ehdottomasti pitää nähdä uudelleenkin! :)