tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kasi vee

Meillä vietettiin eilen syntymäpäiviä, kun meidän pieni kisu täytti kahdeksan! Synttärisankari sai erityisen paljon rapsutuksia ja herkkunaksuja, sekä luonnollisesti hyvissä ajoin ostetun synttärilahjan. Entinen suosikki, sittemmin pysyvästi väärinkäytöksen vuoksi (lue: vaaleanpunaisen haituvan liiallinen syöminen...) piiloon siirretty huiska sai korvaajaksi uuden huiskan, jossa tuli mukana kolme erilaista mahdollista leluosaa.
Suosikki löytyi ennen kuin ehdin saamaan osia edes irralleen, kun Miko innostui tuosta sulallisesta osasta. En ehtinyt edes kiinnittämään sitä huiskan varteen kiinni, kun kisu jo hyökkäsi sen kimppuun ja kantoi saalista suussaan ympäri kämppää. Huiskan varressa sen viehätys kasvoi vielä entisestään, eikä mikään määrä huiskutusta meinannut riittää meidän synttärisankarille.
Star Wars -lelujen kohdalla meni ehkä vähän pieleen, mutta uudesta huiskalelusta tuli kyllä kertaheitolla suosikki. Siis Mikon mielestä. Itsehän ehdin jo aavistuksen verran katumaan lahjavalintaa, kun se kannettiin aamuviideltä sänkyyn heilutettavaksi. Meillä käydään täällä siis hieman kehityskeskusteluja sopivista leikkiajoista, joihin ei kuulu ne hetket kun herätyskellon soittoon on vielä tunti aikaa.

4 kommenttia:

Emmi Hakansson kirjoitti...

Hei, Oli kiva tavata. Tulin heti tänne blogiin vierailemaan. Kiva sun sain lisää lukemista. Täytyy alkaa kahlaamaan tätä läpi alusta asti!:)

Ps. Ihana kisu!

Andy kirjoitti...

Haha, mitäköhän kaikkea pöljää tänne on kuuden vuoden aikana tullut kirjoitettua... Varsinkin kun ei alkuaikoina tiennyt mistään yhtään mitään (tosin en tiiä tietääkö sitä aina vieläkään). :)

Mutta joo, oli kyllä kiva nähdä. Toivottavasti nähdään joskus uudemmankin kerran! Ja tulen ehdottomasti sun blogiin vastavierailulle kun ehdin.

Ps. Miko kiittää. Se on kyllä ihana. ♥

Emmi Hakansson kirjoitti...

Mäkin oon jo poistanut joitain alkuaikojen blogitekstejä, kun on tullut kirjoiteltua mitä sattuu (tulee kyllä välillä vieläkin hehe).

Tässä sun blogissa kyllä riittääkin kahlattavaa! Mutta se on vaan hyvä juttu!

Joo jos sua ja sun miestäsi joskus huvittaa olla ei-antisosiaalisia-suomalaisia niin laita ihmeessä viestiä! Mekin aika paljon kökötetään kotisohvallla, mutta välillä on kiva käydä ihmisten ilmoillakin:D

Andy kirjoitti...

Joo, ehdottomasti. Ei me sentään ihan täysin olla vielä erakoiduttu. ;)