keskiviikko 11. elokuuta 2010

Muistipeli

Saatiin pari päivää sitten asuntokompleksin tiedote, jossa kerrottiin että kunnostavat aikansa kuluksi kaikki parkkipaikkansa. Työt kestävät useita viikkoja ja työn alla olevat parkkipaikat suljetaan muovitötsillä. Meidän vakiparkkipaikka on nyt ihan ensimmäisenä työn alla, havaitsin kun lähdin eilen hakemaan Villeä töistä. Olivat sentään onneksi jättäneet ulospääsyä varten pienen ajokaistan, josta pääsi pujottelemaan autonsa pois. Mutta nyt on vakipaikka pois käytöstä ja meidän pitää kehittää vaihtoehtoisia ratkaisuja. Se nyt ei sinänsä ole hankalaa, koska meidän asuntokompleksilla on oikeasti ihan tosi hyvät parkkipaikat ja tilaa löytyy aina varmasti. Nyt kun vaan vielä muistaisi asian, ettei a) aja epähuomiossa kohti vakipaikkaa ja havaitse joutuvansa siitä ilosta tekemään jännittäviä kääntöliikkeitä aivan epäkäytännöllisen pienissä tiloissa, tai b) tallustele tyytyväisenä kohti auton luultua vakisijaintia vain saadakseen pienimuotoisen järkytyskohtauksen vakuuttuessaan hetkeksi että auto on varastettu. Kumpaakaan ei (onneksi) ole vielä tapahtunut.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Se piristää aivoja kummasti, kun joutuu miettimään uusia vaihtoehtoja parkkeeraukseen. Ja siitähän saa oivallisen adrenaliiniruiskeen, kun säikähtää autonsa lähteneen omille teilleen, kunnes taas muistaa, että siellähän se on eri paikassa.
Kummasti sitä kyllä urautuu tavallaan parkkpaikallakin laittamaan autonsa aina ,ainakin lähes, samaan paikkaan.
Muuten, täällä on ukkoset toistaiseksi ohi ja kesäkin on taas normaali Suomen kesä, lämpöä +20-28 astetta ja välillä sataa silleen rauhalliseen tahtiin. Uimavedet on edelleenkin lämpimiä ja uimakausi jatkuu.

Andy kirjoitti...

Mä yritän kyllä edelleen pitää asian mielessä ettei tulis tuollaisia säikähdyksiä.. ;) Kiva että siellä on pahimmat myrskyt hellittänyt, vaikutti aika hurjalta menolta mitä netin kautta olen vähän seuraillut.