torstai 12. elokuuta 2010

Yllätys postilaatikossa

Hämmästys oli valtaisa, kun meidän postilokerosta löytyi tänään isompaan postikaappiin käyvä avain. Sehän tarkoittaa aina sitä, että posti on kantanut meille jotain, joka ei onnettoman pieneen lokeroon mahdu. Vähän jännittikin kun asetin avaimen lukkoon ja avasin varovasti kaapin oven, miettien samalla toivottavasti se on jotain kivaa!
Äitikulta oli keksinyt lähettää yllätyspaketin ja mikäs sen mukavampaa (Kiitos!!). Saatiin esimerkiksi vähän lehtiä luettavaksi, Ville tuossa vieressä jo ahmiikin onnessaan ensimmäistä. Ja purkkaa, jota meillä kuluu ihan säännöllisesti, tuli sen verran reilusti että näillä pärjäillään taas vähän aikaa.
Myös herkkuja oli äitikulta saanut mahtumaan laatikkoon. Innostus oli valtaisa, kun huomattiin että meidän molempien ihan ykkössuosikkisalmiakista Pantterista on tullut myyntiin joku uusi ja ihmeellinen versio. Sitähän piti tietenkin heti maistella. Oikein hyvää oli, vaikkei ihan onnistunutkaan vetämään vertoja alkuperäiselle. Mutta eihän mikään onnistu...

Ja vielä yksi herkku oli paketissa mukana:
Maailman surkein suklaalevy! Raasu on kyllä kärsinyt varsin karusta kohtalosta matkan varrella, se on keskeltä ihan littana ja reunoista rutussa. Kerrassaan liikuttava yksilö siis, mutta maku on varmasti yhä mitä parhain. Jos sitä raaskii ikinä syödä pois, kun se on niin ressukka jo valmiiksi.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Suklaan lähettäminen tosiaankin arvelutti näin kuumalla säällä. Otin kuitenkin riskin silläkin uhalla, että se olisi kokonaan sulanut ja tahrinut muun sisällön. Syökää pian pois ennenkuin sulaa kokonaan.
Helppohan teitä muistaa, kun olette noinkin innoissanne vanhoista lehdistä jotka aina itse ensin luen, eikähän noita kannata heti poiskaan heittää, riittäähän niistä lukemista monellekin ihmiselle. Hauskoja luku- ja herkkuhetkiä teille.

Andy kirjoitti...

Me ollaan helppoja innostumaan. =D Eikä huolta, eiköhän tuo suklaa tuhottua tule, vaikka onkin vähän esteettisesti kärsinyt. ;)