maanantai 9. elokuuta 2010

Neljä pyykkikoneellista myöhemmin

Miten niitä oli noin paljon päässyt kertymäänkin..?
Pitkällisen viikkausoperaation jälkeen oli mitä täydellisin hetki suorittaa jo pitkään aikeissa ollut vaatehuoneen puolikkaani siivous. Siispä kaivoin suurimman osan muistakin vaatteistani kera laukkujen ja vöiden sängylle vastapestyjen joukkoon ja tein tarkkaan lajiteltuja pinoja. Ja lakanamytyn, joka jäi odottamaan Villeä, kun ne on niin paljon helpompi ja kivampi viikata kaverin kanssa.
Palkaksi vaivannäöstä pääsen nauttimaan siististä vaatehuoneesta, jossa on siistejä, loogisesti jaoteltuja pinoja. Niistä onkin ollut puutetta sen jälkeen kun kannoimme Suomesta mukanamme vähän lisää vaatteita, jotka tähän asti eivät oikein ole tahtoneet löytää paikkojaan. Mut vähänkö on hyvä mieli nyt kun tilanne on korjattu, en ymmärrä miten kestin sitä epäjärjestystä yli kuukauden päivät.

3 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Se on aina ihanaa, kun on saanut itsensä järjestämään vaatehuoneen tai -kaapin. Minä en ymmärrä kuka ne kaapit aina sotkee ja sekoittaa. Eihän siellä kuitenkaan minun kapissani pitäisi muiden käydä.
Sama joku varmaan käy myös astiakaapissa, ainakin meillä.

marketta kirjoitti...

Täällä on ollut, ja on edelleen, niin uskomattoman kuuma että edes pyykkikone ei kohta jaksa hoitaa tehtäväänsä. Oletteko jo kuulleet, että trombit ja syöksyvirtaukset ovat muuttuneet osaksi suomalaista arkea ja jättäneet kymmenätuhansia ihmisiä ilman sähköä, ja sen lisäksi heitelleet raskasta irtaimistoa festivaaliyleisön niskaan tuhoisin seurauksin. Miten siellä selviydytäänkään hurrikaanikaudesta?

Andy kirjoitti...

rauni: Meillä se on ainakin varmasti ollut Ville. Ja jälkensä peittääkseen se on sotkenut vaan mun puolikkaan, pitäen omat vaatteensa hämäävän hyvässä järjestyksessä.. ;)

marketta: Olen netin välityksellä seuraillutkin Suomen hurjia sääilmiöitä, toivottavasti ei nyt kovasti pahemmaksi menisi. Ja kyllähän ne hurrikaanit täälläkin tuhoa saavat aikaan.