tiistai 24. elokuuta 2010

Palapelien lumoissa, yhä edelleen

Yleisön pyynnöstä oli tarkoitus eilen pitkästä aikaa esitellä miten meidän Saguaro jakselee, mutta sit ilta vähän venähti taas. Puuhailtiin nimittäin tällainen kasaan.
Tuli aika hieno, vaikka itse sanonkin. Ja tässä on samaan kauppaan nyt se Saguaron tilannekin, tosin valitettavasti varsin heikkolaatuisessa kuvassa, kun kiireessä räppäsin enkä jaksanut alkaa säätään uudestaan parempaa.
Palapeli-innostus ei ota millään laantuakseen, joten piipahdettiin tänään kirjakaupassa katselemassa lisää koottavaa. Ostettiin sit saman tien kaksi, kun löytyi kivoja kuvia. Toinen esittää iki-ihanan Claude Monet'n maalausta, kun taas toisessa on taidetta aiemminkin mainostamaltani M.C. Escheriltä. Kyllä me nekin varmasti esitellään sit kun saadaan valmiiksi.

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Meillä on Miro myös hurahtanut palapeleihin. Jaksaa touhuta niiden kanssa vaikka kuinka kauan ja tekeekin yksin jo 60 palan palapelin! Ei uskoisi meidän vilperistä, että jaksaisi keskittyä... Matilda oli kyllä samanlainen pienenä. Se teki niitä sitten jo loppujen lopuksi väärinpäinkin eli kuvapuoli alaspäin. Meillä odottaa Markuksen kanssa se valtava palapeli vielä laatikossaan kun ei olla keksitty sille alustaa millä tehdä. Ei oikein uskalla jättää mihin vaan lojumaan.

Andy kirjoitti...

Palapeliä väärinpäin, kuulostaa jännittävältä.. ;) Mutta tosiaan, teillä tuo lisähaastetta kun on ne kaksi innokasta auttajaa. :)

rauni kirjoitti...

Hei, eikö tänäsyksynä olekkan niitä rouvien lounaita? Niistä et ole kertonut mitään.
Eikö sen puun siemenet ole itänyt ollenkaan, vai onko sillä joku jättipitkä itämisaika?
Siitä ei ole kuulunut eikä näkynyt mitään.

Andy kirjoitti...

Lounaat alkaa vasta syyskuussa, ajattelin kyllä taas osallistua. Joshua-puusta sen sijaan ei ole näkynyt vilaustakaan, epäilemme vahvasti että siemenet osoittautuivat suutareiksi, koska itämisaika oli ja meni jo kauan sitten. Vielä se purkki tuolla ikkunalaudalla viihtyy, katsotaan koska me luovutaan (todennäköisesti turhasta) toivosta...