sunnuntai 22. elokuuta 2010

Shoppailemassa

Täällä koulujen syyslukukausi alkaa huomenna. Texasissa, ja monessa muussakin osavaltiossa, tapauksen kunniaksi tänä viikonloppuna mm. koulutarvikkeet ja vaatteet on vapautettu myyntiverosta. Näillähän ei ole yleistä arvonlisäveroa lainkaan, vaan joka osavaltiolla on juurikin omat myyntiveronsa. Meidänkin oli tarkoitus käyttää tilaisuus hyväksi ja lähteä vähän shoppailemaan jo eilen, mutta innokas palapelinteko siirsi hankkeen tälle päivälle.

Tähtäimessä oli lähinnä yhdet uudet kesähousut mulle. Vaatimuslista oli niinkin laaja kuin että niiden täytyy olla ohuet, hengittävät (ei siis täyttä tekokuitua) eikä ne saa olla beiget (sellaisia kun on jo kahdet). Me kierrettiin suunnilleen kuudessa liikkeessä, mutta arvatkaa löytyikö? No ei löytyny ei:(

Syy yksi: paikalliset hullut tykkää käyttää farkkuja sun muita saman kaliiperin housuja vuoden ympäri. Ei haittaa vaikka lämpöä olisi päälle kolmenkymmenen. Syy kaksi: paikalliset tykkää muovista. Kertakäyttölautaset on muovia, -kupit styroksia ja näköjään miesten suorat housut polyesteriä. Kyllähän ne ilmastoiduissa toimistoissa menee, mutta ei niillä paljon ulkona viitsi liikkua. Syy kolme meneekin sitten omaan piikkiin: mä oon ihan väärän mallinen ruikku. Useimmat housumallit olisi pitänyt ripustaa päälle henkselien kanssa. Niistä harvoista, joista löytyi sopiva vyötärönympärys, loppui valitettavasti lahkeet säären puoleenväliin. Toisaalta, ne ois kyllä hengittäny hyvin:)

4 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Voihan nenä. Kummallista, koska naisten vaatteissa vastaavaa ilmiötä ei esiintynyt. Toisaalta viitaten syyhyn no 3 vyötärössä sen salaisuus. Mutta pitääkö taas huolestua, että olet mennyt hoikentumaan vielä entisestään ?

Ville kirjoitti...

marketta: Kyllä vanhat housut vielä ylhäällä pysyy. Välillä vain olisi kiva saada uusiakin vaatteita.

Anonyymi kirjoitti...

Minäpä ostin tänään, koko kesän kenkiä hajonneiden (yhä käytössä!) tilalle etsittyäni, iiiihkut lenkkarit lasten osastolta! Aikuisten oli kaikki niin tylsiä.
Täten voinkin samalla mainostaa, että arvatkaa ketkä muuttaa Turkuun ens viikolla.;)

Helka

Andy kirjoitti...

Haha, mun vaatimaa siroa neljäykköstä ei yleensä löydy lasten puolelta... ;)
Mut hei Turkuun, mitä ihmettä?!? Haluan kuulla lisää, paiskaa vaikka sähköpostia, joohan. :)