torstai 19. elokuuta 2010

Tylsyyden huipentuma

Mietin tänään jo ohimennen, että pitäiskö sitä yrittää tehdä aina kaikkea jännää ihan vaan jotta olis kirjoitettavaa blogiin, tämän hetkisestä arjesta kun ei oikein tunnu aiheita löytyvän. Jotenkin en jaksaisi tehdä asiaa tikusta, eli esimerkiksi siitä kuinka tänään näytin tuoreelle naapurille pyykkituvan sijainnin ja opastin vielä pesukoneen käytössäkin. Eikä ketään varmastikaan kiinnosta miten meidän jokapäiväiset Mario-turnaukset on edennyt, vaikka itse koetaankin ne varsin mielenkiintoisiksi. Pitänee ryhdistäytyä, ei tää ennen ollut näin vaikeaa...

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Ei me täällä mitään ihmeellisyyksiä vaadita, kunhan jotain kuulumisia saadaan lukea.
Kyllä meille kelpaa ihan tavallisen arjen ja välillä sään kuvaamiset.
Ei me täälläkään mitään suuria seikkailijoita olla.
Tänne on syksy alkanut tulla, aamut on jo aika raikkaita +10-12, päivällä vielä lämpenee noin pariinkynneneen. Poutaa on vielä ollut, mutta viikonlopuksi lupaileevet sateita.

Andy kirjoitti...

No täällä ei laske lämpötila alle 30 asteen edes yöllä ja päivisin lähennellään neljääkymppiä. Välillä ukkostelee ja satelee vähän, mutta suurimman osan aikaa on viime päivinä ollut oikein aurinkoista ja nättiä. En mää silti ajatellut tehdä tästä pelkkää sääblogia.. ;)