sunnuntai 29. elokuuta 2010

Riitapukarit futiskatsomossa

Vaikka meillä Villen kanssa onkin luonnollisesti kerrassaan täydellinen parisuhde, onnistutaan mekin saamaan välillä riitaa aikaiseksi, yleensä aivan naurettavan pienistä asioista. Homma etenee yleensä varsin samanlaisella kaavalla, eli toisella menee hermo johonkin, sit känistään vähän aikaa toisillemme, jonka jälkeen siirrytään mökötysvaiheeseen. Lopulta se joka kyllästyy nopeammin hiippailee etsimään sovintoa joko asettumalla kiehnäämään toisen kylkeen (minä), tai istumalla viereen ja varovasti silittämällä käsivarresta, kyljestä tai jalasta, tilanteesta ja asennosta riippuen (Ville). Sit pahoitellaan, tehdään sovinto, halitaan vähän aikaa ja ollaan sen jälkeen kuten ennenkin.
Viikolla onnistuttiin taas rähisemään vähän aikaa jostain täydellisen turhasta asiasta, jonka ansiosta havaittiin että pienessä kinastelussa on myös etunsa. Minä nimittäin suoritin mökötysvaiheeni makuuhuoneessa ja ehdin siinä sivussa lukea läpi kaikki rästissä olleet lehdet. Vielä sitäkin käytännöllisempää on kuitenkin se, että kun Ville mököttää se tiskaa kaiken mitä näkyvissä on. Sovun jälleen löydyttyä naurettiinkin katketaksemme sitä, että jos keittiössä alkaa joskus kaaos vallita löytyy ratkaisu helposti siitä, että kehitellään aikaiseksi pieni kina.
Viikonloppua on kuitenkin vietetty sulassa sovussa, eilen käytiin katsomassa että miltäs ne meidän kausikorttipaikat näyttääkään. Ja hyvältähän nuo näytti, kyllä niillä kelpaa viettää aikaa kunhan kausi pyörähtää kunnolla käyntiin. Eilen pelattiin kolmas Texansien preseason-peleistä ja ensimmäinen johon meillä oli liput (kaksi aikaisempaahan oli siis vieraspelejä). Vastassa oli Dallas Cowboys ja suurella riemulla pääsimme hurraamaan kun meidän pojat eivät pelkästään voittaneet peliä, vaan suorastaan murskasivat vastustajan. Ensimmäisen keskinkertaisen ja toisen aivan onnettoman surkean preseason-pelin jälkeen oli kiva nähdä pojilta aivan esimerkillinen suoritus. Torstaina vielä yksi ”harjoitusmatsi” jonka jälkeen alkaakin tositoimet. Ja me aiotaan olla omilla paikoillamme kannustamassa aina kun mahdollista.
Viikonlopun saavutuksiin kuului tuttuun tapaan myös yksi kappale valmiiksi saatuja palapelejä. Kyllä mä sittenkin saan siis Escheriä seinälleni...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vielä parempi idea olisi tulla meille rähisemään! Nimittäin meidän astianpesukone on ollut jo yli viikon rikki ja tällä kokoonpanolla tiskiä tulee ihan kiitettävästi...

T: Sanna

Andy kirjoitti...

Ounou, en kestä ees ajatella kuinka usein meillä pitäis sit kinastella jos vielä astianpesukonekin hajoais... ;)

marketta kirjoitti...

Minä puolestani harrastan vimmattua jynssäystä - siis silloin HARVOIN kun suututtaa ja hermostuttaa. Mitä kiiltävämpi sen parempi, esim. kaapinovi tai kaakeli, se keventää kummasti mieltä. Kannattaa kokeilla.

Andy kirjoitti...

Mä en osaa noin puuhata kun ärsyttää, saan sen sijaan siivouspuuskia iltaisin kun Villen mielestä olis ennemmin aika käydä nukkumaan. Etenkin vaatekaappien siivous houkuttaa eniten juuri silloin.. :)

rauni kirjoitti...

Joo naisilla on yleistä tuo kiukkuenergian käyttö, silloin meilläkin parasta puhtautta syntyy.
Vaikka sitten suuttuisin vain itselleni, kuten käy aika usein.

Andy kirjoitti...

Jaa, mä luulen että meillä jos minä esim. nyt vaikka tiskaisin kiukuspäissäni niin olisi astiakato aika ennätyksellisissä lukemissa... ;)