sunnuntai 1. elokuuta 2010

Ihan tosi kiva viikonloppu

Meillä on ollut ihan paras viikonloppu, vain sen vuoksi että satuin bongaamaan torstain lehdestä houkuttelevan mainoksen. Sen ansiosta hankimme itsellemme illallisohjelmaa lauantaille, joka puolestaan johti siihen, että mentiin ulos syömään myös perjantaina. Lähes kaikki meidän kotikokkaukset nimittäin tuottavat ruokaa kahdelle päivälle, joten kun kerran tiedettiin että lauantaina syödään ulkona, ei kannattanut perjantainakaan laittaa ruokaa. Aukoton logiikka ja vähintäänkin hyvä syy mennä testaamaan Rice Villagessa oleva intialainen ravintola, jossa Ville olikin jo kerran aikaisemmin käynyt työkavereiden kanssa nauttimassa lounasbuffetin antimia. Hyvä ruoka ja loisto palvelu saa veikkaamaan, että tuossa paikassa syödään toistekin.
Lauantaina puolestaan suuntasimme Houston Improv komediaklubille, jonka olemassaolosta ei edes tiedetty ennen sitä lehti-ilmoitusta. Mutta nyt kun on kerran käyty, voidaan hyvinkin piipahtaa sielläkin toistamiseen, sen verran kiva paikka oli kyseessä. Klubi toimii myös ruokaravintolana, joten pääsimme nauttimaan illallista juuri sopivasti ennen esityksen alkamista. Lauantaina lavalle nousi kolme koomikkoa, oikeaoppisesti tiiliseinä taustanaan. Pääesiintyjänä oli vähän reilut tuhat henkeä vetävän klubin täyteen houkutellut Kaikki rakastavat Raymondia tv-sarjan Robertina parhaiten tunnettu Brad Garrett.
Lauantaina huumoria, sunnuntaina toimintaa, kun käytiin katsomassa iki-ihanan Angelina Jolien uusi toimintamättöviihdytys Salt. Varsin hyvä ja onnistunut elokuva edusti kyllä omassa sarjassaan ihan parasta a-luokkaa, kertaakaan ei edes meinannut tulla tylsää. Lisää näin kivoja viikonloppuja meille, kiitos.

Kuvat lainattu täältä, täältä ja täältä.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

On se hyvä lukea lehdet joskus vähän tarkemmin, bongailee uusia asioita.
Miten te siellä pärjäätte sään kanssa,vieläkö sataa ja ukkostaa? Täällä helteet senkuin jatkuvat, joskus jyriseekin, mutta vettä saadaan vain hanasta laskemalla, sadepilvet kirtävät meidät kaukaa.
Hyvää metsästysonnea työrintamalle.

Andy kirjoitti...

Nyt on ollut rauhallisempaa ukkosrintamalla, varsin kaunista säätä ja aurinkoisia päiviä siis. Seuraavia ukkosia on luvattu viikonlopulle, mutta ennuste ehtii tässä ajassa muuttua vielä moneen kertaan. :)