maanantai 16. elokuuta 2010

Loppu viikon

Lauantaina ei ollut yhtään viikonloppufiilis, kun Ville suuntasi heti aamusta työpaikalle. Siellä oli viime viikolla meneillään muutaman päivän mittainen luentokurssisarja tai vastaava, joka päättyi nyt lauantaina. Hyvä mies lintsasi kuitenkin yhden luennon pidentäen lounastaukoa samalla sellaiseen mittaan, että ehdittiin yhdessä aterioimaan Rice Villageen. Valittiin ravintolaksi Black Walnut Cafe, jossa ei olla ennen käytykään. Kiva paikka, hyvä ruoka ja tosi hauska sisustus; jos me saadaan oikeasti aktivoitua ja käytyä ulkona syömässä useammin, tännekin voisi tulla uudestaan.
Eilen olikin sit kunnollista viikonloppuvelttoilua kotosalla hyvän ruoan ja "lättänäsuklaasta" nautiskelun parissa. Suklaa oli muuten vielä traagisempi näky kääreistä kuorittuna, mutta maku vanha tuttu. Ja sit me aika paljon vietettiin aikaa meidän tuoreimman megapaheen äärellä, tuli nimittäin tehtyä pieni hankinta tuossa viime viikolla...
Oltiin ehditty takomaan meidän edellinen Mario läpi jo sen verran moneen kertaan, ettei vaan voitu vastustaa lainkaan kun tämä osui silmiin. Ja hyvä niin, koska siitä on nyt jo ollut meille hurjasti iloa. Ei sille mitään voi, Super Mario on selvästi pelien aatelia.

6 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Kuuluuko Tarjan työnhakurintamalle mitään uutta? Olis tosi kiva että löytyisi jotain mielekästä tekemistä, kun Ville kuitenkin on pitkät päivät labrassa.
Onkohan siellä mitään avoimen yliopiston tai työväenopiston vastinetta olemassa ?

Andy kirjoitti...

Ei mitään mainitsemisen arvoista edistymistä toistaiseksi, lupaamme informoida sitten jos ja kun jotain kerrottavaa on. :)

Sirpa kirjoitti...

Moro,pitkästä aikaa täältäkin suunnalta..oli nyt ihan pakko jo kommentoidakin.. wau.. että uus Mario.. ette sit ole sitä Wiitä viel hankkinu... eiks se Mario ollut vielä viihdyttävämpi ja kiitti vinkistä Empun puolesta.. nelosmaailmaa on nyt pelattu meidän DS.ssä. Vähän aikaa meillä oli se pannassa kun hukattiin onnettomat vehkeen latausjohto mutta sieltähän se Empun huoneesta lopulta löytyi ja nyt taas aktivoitu siinäkin.. (kukaan muu ei tätä varmaan ymmärrä ;-)))) Sun aika taitaa kulua ihan muutenkin vaikket mitään varsinaisia töitä löydäkään... eti nyt jotain mielekästä mutta älä liian sitovaa jotta ehdit edelleen päivittää blogia

Andy kirjoitti...

Me ollaankin odotettu tietoa että oliko vinkistä mitään hyötyä, kiva että nelosmaailman valloitus eteni mallikkaasti. :) Ei me sit olla vielä siihen Wiihin sorruttu, vaikka se tiimi-Mario olikin harvinaisen hauskaa ajanvietettä. Katotaan sen jälkeen uudestaan kun on tääkin taas saatu pelailtua läpi asti.. ;)

marketta kirjoitti...

Toivottavasti et pahastunut, että kyselin väliaikatietoja. Työllisyystilannehan taitaa jenkeissä olla aiempaa paljon huonompi ainakin lehtitiedoista päätellen.

Andy kirjoitti...

En suinkaan, lähinnä vaan tarkoitin sitä että koska juttu etenee hitaanlaisesti, ei uutisia kovin tiuhaan ole kerrottavana ja että kyllä me raportoidaan sitten kun niitä on. :)