tiistai 10. elokuuta 2010

Stuertin kosto

Tiiättekö miten lentokoneissa laskeutumisen jälkeen ne turvavyöt kuuluu pitää kiinni vielä kun rullaillaan ympäri kenttää ja etsitään sitä oikeaa porttia? Ja tiiättekö miten aina siellä koneessa on niitä pölöjä jotka eivät tähän yksinkertaiseen asiaan kykene, vaan heti pitää pomppia pystyyn ja alkaa kaivella sitä omaa laukkua sieltä ylhäällä olevasta lokerosta? Onhan se toki kiva päästä jaloilleen pitkän lennon jälkeen, mutta eihän nää ihmiset oikeasti voi kuvitella pääsevänsä sieltä koneesta merkittävästi nopeammin ulos, eihän? Ovet kun avataan vasta sitten kun kone on jo jonkin aikaa ollut paikoillaan ja koneet purkaa minun kokemuksen mukaan muutenkin sen verran reippaasti, ettei ajan säästö nyt vaan ole validi syy niin typerään käytökseen. Uskaltaako joku pölö hötkyilijä ilmoittautua ja kertoa että miksi ihmeessä niin pitää käyttäytyä?!?

En ole muuten ainoa jota ilmiö ärsyttää, eräs paikallinen stuertti oli nimittäin käräyttänyt kääminsä lennon päätteeksi. Lentokoneen laskeuduttua yksi miespuolinen matkustaja oli noussut turvavyövalosta välittämättä jaloilleen ja alkanut penkoa laukkuaan. Stuertti oli kehottanut matkustajaa istumaan aloilleen, mutta matkustaja oli kieltäytynyt ja stuertti oli kaikessa hötäkässä saanut vielä miehen lokerosta tempaisemasta laukusta päähänsä. Vaaditun anteeksipyynnön sijaan matkustaja tarjoili stuertille solvauksia, joista sitten seurasi tämä käämien kärähtäminen. Stuertti oli tarttunut kuulutusjärjestelmän mikrofoniin ja kironnut ja haukkunut kaikki idioottimatkustajat maan rakoon. Sen jälkeen hän aktivoi hätäuloskäynnin liukumäen, liukui ulos koneesta ja alkoi pinkoa. Valitettavasti hulvaton tempaus taitaa johtaa potkuihin, mutta on se silti mahtanut olla melkoinen näky.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Aina on ihmisiä jotka ei osaa tajuta, ettei koneesta tai laivasta pääse ulos ennenkuin ovet aukeavat.
Kyllähän laivareissuillakin ihmeteltiin niitä porukoita, jotka istuivat kassiensa kanssa oven takana tuntia ennen kuin tultiin satamaan. Joskus oltiin jopa samassa bussissa, mutta ei meitäkään koskaan porukka joutunut odottamaan bussiin, vaikka lähdettiinkin ulos vasta kun ensimmäiset oli jo rynninyt siinä hirveässä ryysiksessä ulos.

Andy kirjoitti...

Totta tuokin, hölmöjä riittää aina joka lähtöön. :)