perjantai 14. tammikuuta 2011

Länsipuolitarina

Käytiin tosiaan eilen katsomassa West Side Story. Minusta tämä Broadway Across America on ihan mahtava juttu, kun sitä kautta pääsee nauttimaan laadukkaasti toteutetuista Broadway-musikaaleista ihan täällä kotoisassa Houstonissa. Ollaan käyty kerran aikaisemminkin, silloin me nähtiin Oopperan kummitus jota muistelen yhä lämmöllä. Pitäisiköhän sitä ottaa ensi kesän tavoitteeksi nähdä joku Broadway-musikaali ihan oikeasti Broadwaylla?
Mutta tosiaan, West Side Story oli ihan huippu. Esiintyjät oli hyviä, toteutus hieno ja ennestään tuttu musiikki upposi täysillä. Ennen eilistä olin nähnyt vaan sen iki-ihanan elokuvaversion, mutta kyllä näyttämöversiossa vaan oli oma taikansa. Tässäpä oikeastaan hyvä syy katsoa se leffa uudestaan, ihan vaan vertailun vuoksi ymmärrättehän.

Kuva lainattu täältä.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Minun ensimmäinen elokuva-teatterikokemus oli juurikin tuo West Side Story.Olin Helsingissä serkkujen luona ja heidän kanssaan kävin. Siitä on aikaa muutama kymmentä vuotta, mutta edelleen se on ihan mahtava juttu. Pitäisi kai uusia kokemus joskus. Voisin katsoa sen jopa teatteriversiona.

Andy kirjoitti...

Olipa kiva tarina, en ole tainnut tuota ennen kuullakaan. Mutta ainakin olet aloittanut elokuvateatterikäynnit hyvällä elokuvalla! :)