sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Lähes valmis astronautiksi

Saatiinpa tässä kuluneella viikolla askarreltua valmiiksi palapeli, jonka ostin Villelle tuliaisena kun kierrätin viimeisimpiä vieraitamme NASA:ssa. Tihrustettuani muutaman päivän silmät ristissä laatikon kantta yrittäen selvittää mikä näistä namiskoista nyt mahtaisi olla sama kuin juuri tässä käsissäni olevassa palassa, koen hallitsevani avaruussukkulan ohjaamon laitteiston sen verran suvereenisti, että käytännössä olen lähes pätevä sellaista lentämään. Että jos tarviitte tuuraajaa siellä NASA:ssa niin ottakaa vaan ihan rohkeasti yhteyttä.
Seinien ahkeran koristelun seurauksena taulukoukut olivat päässeet loppumaan, joten seinälle hienous pääsi vasta tänään kun oltiin saatu aikaiseksi hankkia sellaisia lisää. Luonnollisesti ohjaamo sijoitettiin lähietäisyydelle edellisestä avaruussukkulapalapelistä, eli siis NASA-teemaiseen vieras-/työhuoneeseen.
Fiksumpi olisi ottanut valmiista tuotteesta kuvan ennen seinälle laittamista (tai vaihtoehtoisesti nostanut sen edes kuvanottoa varten pois seinältä), mutta minä tyydyin kiroamaan ikkunaheijastuksia kaikissa mahdollisissa kuvakulmissa. Tyhmästä päästä kärsii kuvien laatu, mutta ei aina voi osata.

Ei kommentteja: