lauantai 9. tammikuuta 2010

Kotihiirten lauantaihuvit

Paljastetaan nyt julkisesti kuinka tylsiä me Villen kanssa osataan olla, meidän harvinaisen railakas lauantai on nimittäin kulunut aika pitkälti tämän parissa.Palapelit on kivoja ja kun ei olla pitkään aikaan tehty niin innostuttiin tästä oikein kunnolla. Suhteellisen sujuva eteneminen yllätti vähän meidätkin, mutta nyt on jäljellä enää vaan sitä pirun taivasta niin vähän tökkii. Saa nähdä onko siis vielä ensi viikonloppunakaan valmis...

3 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Wau!! Olettepa te saanut sitä jo paljon valmiiksi. Laitatteko sen sitten lasin alle tauluksi, kun saatte valmiiksi? Onhan siinä taivaassa sentään muutama pilvi joiden reunasta saa vähän osviittaa.
Eihän palapelin kokoaminen ole tylsää, ei sitä aina tarvitse olla menossa koko aikaa, joskus saa vain olla möllöttää.

Sanna kirjoitti...

Meidänkin salainen pahe on palapelien tekeminen yhdessä... Saatiin joululahjaksi 3000 palan peli, mutta tuolla se vielä odottaa. Ehkä joskus yön pimeinä tunteina. Niin varmaan! ZZZZ....

Andy kirjoitti...

rauni: Mehän sit vielä kuvan ottamisen ja blogiin laittamisen jälkeen kasattiin toi vasemmanpuoleinen aukko umpeen, vaikka menikin vähän myöhään.. ;) Mutta kyllä kuva on sen verta hieno että aateltiin tosiaan pistää kehyksiin.

Sanna: Huh, 3000 palaa saattaa vaatia niitä öiden tunteja vähän enemmänkin. Pitäisköhän joskus kokeilla sellaistakin, kun tää 1000 palaa tuntui kasaantuvan yllättävänkin reippaaseen tahtiin. Mut missä sellaisen ees kokoais, kun vaatii kauheasti tilaa..? Ehkä me siis pysytellään vielä näissä pienemmissä, kaapissa oottais vielä toinenkin 1000 palan kuva. ;)