tiistai 26. tammikuuta 2010

Virtahepo olohuoneessa

Eilen saatiin vihdoin meidän viimeinenkin uusi sisustuselementti seinälle, kun ne tilatut kehykset tuli perille. Meidänhän piti palapelin panoramamuodon vuoksi vähän soveltaa, kun ihan noin leveää panoramakehystä ei olis löytynyt kuin erittäin hintavana tilaustyönä. Siispä mentiin ja ostettiin huomattavasti suurempi kehys, jossa sitten jää ylimääräistä tilaa ylä- ja alareunoihin. Kehyksen mukana kuitenkin tuli varsin hyvännäköinen marmorikuvioinen taustapaperi, joten lopputulos on ainakin meidän mielestä oikeastaan tosi onnistunut.
Palapelin värisävyt on tosi lähellä meidän seinien väriä, niin toihan on hyvä vaan että siinä on ympärillä tuota tummaa, kun se lisää erottuvuutta. Jonka lisäksi se on nyt sen verran iso kokonaisuus että varmasti riittää näyttävyyttä. Olohuoneessa sohvan yläpuolella siis tämä, tervetuloa ihailemaan livenä.

6 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Vaikuttava näky! Toivottavasti eivät ole kovin nälkäisiä, etteivät hyökkää raamit kaulassa salaa yöllä kuten taisin jo kerran kertoa pelkääväni. Pitääkö niitä lahjoa makupaloilla - varmuuden vuoksi ehkä ihan vähäsen?

Andy kirjoitti...

Eiköhän nuo ihan kiltisti käyttäydy. Mutta koska aina on hyvä pelata varman päälle, niin lienee turvallisinta varautua esimerkiksi salmiakilla. Olen kuullut sen rauhoittavan villieläimiä ihan merkittävissä määrin.. ;)

rauni kirjoitti...

Fatserin sininen suklaa voi myös olla tarpeen, kaikki eläimetkään ei pidä salmiakista.Varminta on myös laittaa hedelmävati ja pähkinäkippo pöydälle illalla, ihan vaan varmuudeksi ja aamulla ne on varmaaan,ellei tyhjiä niin merkittävästi vajenneet, Onneksi siellä on niin ihania hedelmiä ja rypäleitä.

Andy kirjoitti...

Saatat kyllä olla oikeassa siinä, että eiköhän noille kelpaa ihan kaikki herkut... ;)

Sirpa kirjoitti...

ai ne teidän viinirypäleet... niitä on jo ehtinyt kaivata.. täällä kun ne on niin huonoja verrattuna niihin siellä.. mmm...
joko te olette ahmineet teidän niin runsaan herkkukaapin tyhjäksi..ahmatit ;-)

Andy kirjoitti...

Kyllä herkkukaapissa on vielä vaikka mitä, paitsi salmiakkia. Se kun loppuu aina ensimmäisenä.. :(