lauantai 16. tammikuuta 2010

Tauluja

Me ei olla tähän mennessä juurikaan panostettu kämpän sisustukseen seinätaiteen muodossa, kun on tuntunut vähän tarpeettomalta hakata nauloja seinään yhden vuoden takia. Parin kalenterin lisäksi seiniltä onkin löytynyt tähän mennessä ainoastaan Phantom of the Operan juliste. Toinen vuosi Houstonissa ja pari hienoa palapeliä kuitenkin sai asiaan muutoksen, joten kehiteltiin pieni seinätaidesuunnitelma, jota alettiin tänään toteuttamaan. Ensimmäinen palapeli sijoitettiin työ-/vierashuoneen seinälle.
Eläinaiheinen palapeli aiheuttikin sitten vähän enemmän päänvaivaa, kun havaittiin että jonkinlainen standardikoko panoramakehyksille ainakin täällä suunnalla on 36x12 tuumaa. Ja tuo kyseinen palapeli on mitoiltaan 37x13 tuumaa... Yhdessä vaiheessa harkittiin jo epätoivoissamme reunimmaisten palarivien poistamista jotta saataisiin kuva mahtumaan pienempään kehykseen, mutta eihän me nyt voida dekapitoida kirahvia ja viedä liki kaikilta elukoilta tassuja alta. Siispä pitkällisen nettietsinnän jälkeen päädyttiin tilaamaan täpärästi hintavampi isompi kehys ja nyt me toivotaan että lopputuloksesta tulee siedettävän näköinen.
Myös tällainen uusi hankinta päätyi tänään seinälle, olohuoneeseen. Me molemmat ihastuttiin ikihyviksi kuunäyttelyn yhteen valtavaan, liki seinän kokoiseen kuvaan täysikuusta, jonka jälkeen on vähän pohdittu että josko sellainen meidänkin kämppään sopisi. Harkinnan jälkeen päädyttiin tilaamaan oma täysikuu, hiukan inspiraatiota pienemmässä koossa tosin.

4 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Tuollainen täysikuu on hieno, mutta sitä ei voi laitta makuuhuoneen seinälle, ei ainakaan meillä.
Minä en voisi koskaan nukkua, olen sen verran "kuuhullu", että velvon aina täydenkuun loppuyön.
Siis sen yön, kun se alkaa pienentyä. Älkääkä kukaan sanoko, että se on huuhaata, kyllä minulla on asiasta vankka omakohtainen tutkimuskokemus.

Andy kirjoitti...

En minäkään sitä makuuhuoneeseen olisi sijoittanut, olohuoneessahan tuo on muutenkin paremmin esillä ja ihailtavana. :)

marketta kirjoitti...

Tässä odottelemme pääsyä vierashuoneeseen kuuraketin katveeseen ! Onneksi ei tosiaan eläintarha ole muuttamassa sinne - tassujen kanssa eikä ilman.

Andy kirjoitti...

Eläintarhaa saatte sitten, toivottavasti, ihailla olohuoneen puolella. :)