maanantai 18. tammikuuta 2010

MLK-päivä

Tänään on Martin Luther King -päivä, jota vietetään aina tammikuun kolmantena maanantaina, Kingin syntymäpäivän (15.1. oikeasti) muistoksi. Päivän myös pitäisi olla yleinen vapaapäivä. Pitäisi, vaan ei ole, ainakaan Villen tapauksessa. Miehellä nimittäin on meneillään joku typerä tieteellinen koe joka vaatii huomiota juuri tänään, syystä että juttu x pitää tehdä y päivää jutun z jälkeen, ja sepä sattuu sopivasti nimenomaan tälle päivälle. Ja samalla menee kiva ylimääräinen vapaapäivä ihan hukkaan töissä. Terveisin nimimerkki "en ole katkera, mutta kuitenkin..."

"Kostoksi" kävin vähän shoppailemassa, kun bongasin että vaatemerkki Rodarte on tehnyt yhteistyömalliston yhden halpiskauppaketjun kanssa ja päätin käydä tutkailemassa mitä sieltä löytyisi. Ja niin mä sit vaan sorruin, vaikka en esimerkiksi H&M:n yhteistyömallistoista ole ikinä ostanut yhtikäs mitään.
Nappasin siis itselleni harmaan t-paidan, joka oli ihanan, hmm, valuvainen (voiko noin sanoa?) ja sit yhden toisen jutun, jota pohdin pitkään. Lopulta tulin kuitenkin siihen tulokseen että pantterikuvioinen huppari on oikeasti kovin hieno ja näyttää hauskalta, sekä sopii erityisen hyvin yhteen harmaan t-paidan kanssa, joten raahasin sen mukanani kotiin. Se on kuitenkin kuvioinnistaan huolimatta sävyiltään aika hillityn harmaa, niin eiköhän mun pokka riitä sen julkiseen käyttämiseen.
Alerekistä ostin vielä ihan tavallisen mustan hameen, kun yritän aina säännöllisin väliajoin muistaa opetella sellaistenkin käyttöä. Ehkä se taas helpottuis kun lämpötilatkin nousee, tälle viikolle on moneksi päiväksi luvattu kahtakymmentä astetta ja ylikin.

2 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Kerrassaan upea tuo leopardikuvioinen juttu!Olkoon se siis MLKn muistovaate.

Andy kirjoitti...

Olkoon se siis sellainen. :) Pantteri sai jopa Villen hyväksynnän, vaikka se aluksi kuvan perusteella suhtautuikin siihen aika suurella varauksella.. ;)