keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Lisää lahjuksia

Eilen tuli taas postissa vähän lisää Time-lehden tilaajalahjoja, niitä kun tuntuu riittävän aina vaan. Joululoman aikana oltiin nimittäin saatu langattomat kuulokkeet (joita ei ole vieläkään saatu aikaiseksi testata) ja pieni, mutta yllättävän hyvin varusteltu, ensiapulaukku, jollainen autosta vielä puuttuikin. Vaan ei puutu enää. Eilisistäkin paketeista toinen sijoitettiin autoon, nimittäin tällainen härveli.
Starttikaapelien hätäapukorvike, jolla voi ladata tyhjentynyttä akkua tupakansytyttimien kautta. Toivottavasti tälle ei tule koskaan tarvetta, mutta hyvähän se on olla olemassa. Lataaminen tosin saattaa kestää likemmäs puolikin tuntia joten voi olla vaikea löytää sitä avuliasta ihmistä jolta niin paljon aikaa liikenee, mutta onhan tääkin nyt tyhjää parempi. Ja jos mulla olisi ollut tämä autossa jo silloin kun meidän parkkiksella yksi pariskunta kysyi sattuisko starttikaapeleita löytymään, olisin hyvinkin suostunut avustaan heitä oikein ajankin kanssa. Toinen paketti pitikin sitten sisällään kivalta vaikuttavan kirjan, johon pitänee perehtyä oikein ajan kanssa.
Muistaakseni yksi paketti vielä on tulossa ja sit ne alkais oleen siinä. Vaikka en mä kyllä ihan varma ole, sen verran monta juttua tosiaan päästiin valitsemaan.

4 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Minä taas odottelen yhtä jenkkilästä tilaamaani lehteä... Mutta ei ole tilaajalahjoja, ikävä kyllä. :-(

Andy kirjoitti...

Bisquits: Näissä tilaajalahjoissa oli kyllä yllättän kiva systeemi se, että sai itse valita mitä haluaa, ja vaihtoehtoja oli oikeasti paljon. Kun mun mielestä ne on yleensä vähän turhaa tavaraa ainakin ne kotimaisten lehtien lahjukset. Toinen tänne tilattu lehti, eli JenkkiElle ei lahjonut mua mitenkään muuten kuin 10 dollarin vuosikertahinnalla, joka kyllä lahjaksi riittääkin. ;)

rauni kirjoitti...

mMhtaa se lehti olla kovinkin kallis, kun noin monta lahjusta antaa. Täällä iskäkin on saanut vain yhden ja usein aika mitättömän lahjan. Tosin hän tilaa vain kolmen kuukauden tarjouksia.

Andy kirjoitti...

rauni: Ei se kyllä edes ole, vaan ihan kohtuullinen. Ne on vaan anteliaita. :) Mut isäkulta, kaikkien lehtimyyjien unelma-asiakas, tilaakin niitä lehtiä just niiden lahjusten vuoksi... ;)