keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Tilaajalahjoja

Me saatiin tuossa reilu kuukausi sitten postia Time-lehdestä, jonka tilausta me tosiaan jatkettiin kesällä. Halusivat muistaa meitä tilaajalahjoilla ja mikäs sen mukavampaa. Lahjatkin saatiin valita itse, kirjeessä nimittäin toimitettiin aika kohtuullisen kokoinen lahjakortti sekä kuvasto jossa mahdolliset vaihtoehdot listattiin. Ja tosiaan, koska summa oli aika suuri, eikä yksittäisten tavaroiden hinta ollut kovin korkea, päästiin sitten valitsemaan melkoisen monta eri juttua. Ensimmäiset tuli postissa eilen.
Hyötyosastoa edusti taskulamppu, joka on aina hyvä olla olemassa. Sen lisäksi tilattiin paljon muutakin hyödyllisempää, mutta kun lahjakortista riitti aina vaan, eikä ihan kaikki krääsä jaksanut kiinnostaa, Ville sanoi että tilataanpas loppusummalla pari noista vähän kalliimmista korupaketeista. Kelpaa mulle! Kaikki vaihtoehdot oli juurikin tuollaisia että sisälsi kaulakorun ja korvikset, hopeaa hela hoito. Villen mielestä hienoimmat oli nuo violetit ametistit, joten ne valikoitui luonnollisesti tilaukseen mukaan. Mun mielestä kaikista kivoimmat oli nuo ihan kirkkailla kivillä koristellut yksilöt, joten otettiin siis myös ne. Nyt on bling blingiä vähäksi aikaa.
Katsotaan ehditäänkö saamaan loputkin lahjukset vielä ennen joululomaa, onhan tässä kuitenkin postipäiviä vielä jäljellä. Vähän kuin ylimääräisiä joululahjoja saisi, kiitos siis kovasti Time.

2 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Kauniita ovat ! Tätä menoa tarvitsette kyllä viisi matkalaukkua paluumatkalle...

Andy kirjoitti...

Kyllähän tuota tavaraa kertyy, mutta onneksi meidän autoon sentään mahtuukin aika paljon.. ;)