torstai 3. joulukuuta 2009

Nyt syttyy valot tuhannet...

Meidän asuntokompleksissa oli tänään juhlat jouluvalojen sytyttämisen kunniaksi. Tarjolla oli voileipiä, lihapullia ja juustokakkua, sekä hyvin mielenkiintoista, eikä ihan kokonaan pahaa, joulujuomaa, jonka resepti on kuulemma salainen. Sen verran voin kertoa että siellä oli appelsiinin ja omenan palasia joukossa (?). Kaikki asukkaat oli kutsuttu ja toimiston edustalla olikin iloinen tungos. Toimistoon oli pystytetty myös hieno joulukuusi, ja olipa joulupukkikin ehtinyt paikalle kuulemaan lasten (ja aikuistenkin) lahjatoiveita. Älykiva juttu, ja nyt meillä on hienot jouluvalaistukset. Tässä pari enemmän tai vähemmän onnistunutta otosta (meidän kamera ei tykkää ottaa järin hyviä kuvia pimeällä, tai sit me ei vaan osata...).
Huomiseksi on luvattu lumisadetta! Se on Houstonissa äärettömän harvinaista, ja vielä harvinaisempaa on jos se ei sula välittömästi maahan osuessaan pois. Parhaat puhuu jopa muutamasta sentistä valkoista peitettä, tarpeetonta kai sanoa että me ollaan ihan innoissamme. Raporttia seuraa.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

MItä!!!!! Houstonissa lunta????
Onko siellä tosiaan niin kylmää, että lunta on mahdollista sataa. Eikö siellä vallitsekaan ikuinen kesä??
Hienolta näyttävät nuo valot, vaikka minun makuun hieman vähemmän olisi vielä kauniimpaa. Kai tekin istuitte joulupukin syliin kertomaan toiveenne ja muistitte kertoa olevanne kotoisin pukin kotimaasta? Kaikista kuvista päätellen siellä on tapana istua pukin syliin.

Andy kirjoitti...

Ne on luvannut 70 prossan mahdollisuuden lumesta, 30 prossaa että tulee vetenä vaan, jos ei ilma jäähdy tarpeeksi. Toi mitä tällä hetkellä tulee muistuttaa välillä jo räntäsadetta, että ehkäpä, ehkäpä... ;)