perjantai 18. joulukuuta 2009

Pakaasit valmiina

Nythän on niin, että minä pakkaan aina viimeisellä mahdollisella hetkellä. Tännekin kun lähdettiin, siis vuodeksi, matkalaukut pakattiin edellisenä päivänä. Mun mielestä on hyvin helppoa tietää mitä mukaan tarvitaan, enkä osaa stressata siitäkään että jotain unohtuisi. Vielä en ole sellaiseen kohteeseen matkustanut josta ei kauppoja löytyisi, jonka lisäksi mulla nyt vaan ei ole niin paljoa tavaraa että valikoimisessa tulisi suuria ongelmia... Siksipä onkin kerrassaan käsittämätöntä, että meidän laukut on nyt pakattu! Hammasharjat ja vastaavat mitä aamulla vielä tarvitaan täytyy tietenkin vielä laukkuihin heittää, mutta muuten kaikki on ihan valmista. Aivan uskomatonta... Etenkin, koska meidän lento lähtee huomenna vasta puoli viiden aikaan, joten mun luontainen vaisto olisi lykännyt pakkaamisen tietysti aamuun. Ja ihan hyvin oltais ehditty sittenkin.

Painorajat ei täyty lähellekään, mutta laukut on silti ihan pinkeinä ja täynnä. Sen siitä saa kun raahaa mukanaan monta kymmentä joulupakettia, joiden vaatima tila ja tiiviys ei nyt ihan optimaalisesti kohtaa. Mut onneksi saatiin kaikki sit ilman hillitöntä väkivaltaa survottua matkaan mukaan. Kai te nyt varmasti olette kaikki olleet riittävän kilttejä, ettei nähdä vaivaa ihan suotta..?

Huomenna pitää vielä vähän tyhjentää jääkaappia ja käydä heittämässä hillitön määrä tavaraa kierrätettäväksi. Yritettiin hoitaa sekin asia pois jo tänään, mutta olivat ruojat laittaneet paikan säppiin kunnostustöiden vuoksi. Onneksi kyltti portissa kertoi että huomenna ovat auki taas, muuten olis pitänyt kantaa takakontillinen roskaa takaisin kämppään, jossa ne olisivat sitten voineet iloisesti meitä tervehtiä kahden viikon päästä. Ollaanpas me jotenkin hirmu hyvin nyt varauduttu kaikkeen, alkaa oikein vähän huolestuttaa. Pitänee kehittää huomiseksi joku viime hetken paniikki, eihän sitä muuten usko matkan menevän hyvin.

Ei kommentteja: