perjantai 4. joulukuuta 2009

Sääilmiöitä

Kyllä siitä lumisateesta tunniksi pariksi riitti riemua, vaikkei sen olemassaolosta enää mitään merkkejä näykään. Maahan sitä ei tosiaan jäänyt ainakaan meidän puolella kaupunkia mitenkään kovin pitkäksi aikaa, mutta hetkellisesti näytti jo melko talviselta. Yksi Villen työkavereista nappasi tämän otoksen työhuoneen ikkunasta, missä näkyy aika kivasti valkoinen maa.
Riemua aiheutti sekin, kun Villeltä tuli siinä kolmen aikaan seuraava sähköposti:
Kurjan kelin takia "nonessential" työntekijät saa lähteä töistä etuajassa pomon luvalla. Pomot on molemmat poissa, joten me on yhteistuumissa päätetty olevamme tarpeettomia kaikki;)
Mut saa hakea.
-turhake

Hain sit hyödyttömän raasun pois kuleksimasta, eli meidän viikonloppu alkoi parisen tuntia etuajassa.

Ensi yöksi on luvattu pakkaslukemia, mikä on aika erikoista, etenkin näin aikaisin joulukuuta. Houston haluaa selvästi esitellä meille kaikki puolensa, kun ensin saatiin kokea ennätyksellisen lämmin kesä, ja nyt vielä harvinaiset pakkaskelit ja lumisadekin. Hurrikaanilta vältyttiin, mutta ehkä joku tornado näkyy sitten keväämmällä?

4 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Tämä ylitti uutiskynnyksen myös meillä. Iltauutisissa oli kuvia lumisesta Houstonista ja sen aiheuttamista lukuisista peltikolareista. Arvaan, ettei siellä tunneta käsitettä talvirenkaat, joten please pysykää pois tieltä te mörönsyötit, jos tilanne jatkuu!

Andy kirjoitti...

Se oli etukäteen tiedossakin, että liikenteessä sattuu ja tapahtuu kun tulee lunta. Sen lisäksi ettei ole talvirenkaita, ei ole myöskään mitään kokemusta talvikeleillä ajosta, joten paikalliset ei siis vaan osaa... Mut tänään on varmaan kaikki viimeisetkin jo sulanut pois, niin ei huolta enää. :)

marketta kirjoitti...

Yes. Viime talvena osuimme matkoillamme Edinburghiin vuosisadan lumentulon aikaan, ja tiedustelimme autovuokraamosta talvirenkaita. Mrs Virkailija tuijotti meitä kummastuneena ja ilmoitti viileällä äänellä `We don´t DO wintertyres here´.

Andy kirjoitti...

Haha! Mut niinpä, mitä sitä suotta.. ;)