sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Kynttilöitä ja hammastikkuja

Käytiin tänään elokuvissa katsomassa The Blind Side, joka osoittautui oikein hyväksi valinnaksi. Kyseessä on paikoin hillittömän hauska, paikoin koskettava tositapahtumiin perustuva tarina naisesta, joka ottaa nuoren kodittoman pojan osaksi perhettään, ja tarjoaa tälle mahdollisuuden tulevaisuuteen niin opiskelupaikan kuin jalkapallourankin kautta. Leffa onnistui pitämään otteessaan, vaikka onnellinen loppuratkaisukin oli jo etukäteen tiedossa. Se nuori koditon poika, Michael Oher, pelaa nimittäin tulokaskauttaan tällä hetkellä Baltimore Ravensien riveissä.
Leffan jälkeen suunnattiin ostoksille, hankkimaan tilaustavaraa joululomaa varten. Äitikulta esimerkiksi löysi vierailunsa aikana puolivahingossa kuulemma maailman parhaita hammastikkuja, joita pyysi tuomaan lisää. Tiedoksi vaan että ne on nyt sit hankittu, eli tulossa on. Nyt me on muuten myös paikallistettu lähikaupastakin jo hammastikut, joita sillon viime vieraiden täällä ollessa ei löydetty sitten millään. Mutta ei ollut meidän vika, seison edelleen päätöksen takana yrittää etsiä niitä samasta hyllystä hammasharjojen, -tahnojen ja -lankojen kanssa. Kertakäyttöastiahylly ei suoraan sanottuna käynyt mielessäkään, mutta siellä niitä vaan näytti nököttävän, heti niiden pillien vieressä mitä menin sieltä hyllyltä hakemaan...
Ostettiin me kotiinkin jotain, nimittäin pari kynttilää olohuoneen pöydälle. Mun mielestä syksyn ja talven ihan ykkösjuttuja on polttaa paljon kynttilöitä, ja meillä onkin aika vaikuttava tuikkukokoelma kertynyt kotiin. Siispä ostoskoriin täällä kaksi vähän tuollaista isompaa tulta, että kestävät sitten vähän pitempään, eikä tule houkutusta kantaa kotiSuomeen enää enempää tuikkulaisia.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Kiitos. Ne tosiaan on erittäin toimivia minun hammaskiven vaivaamiin hampaisiini. Vein niitä töihin yhden rasian ja sielläkin ne aiheutti ihastusta ja ihmetystä. En olisi minäkään kuvitellut niitä sellaisesta hyllystä löytyvän, kyllä täälläkin kaikki hammashoitotavarat on samassa hyllyssä. No täällä hammastikut on kuitenkin puuta eikä muovia kuten nuo.
Minäkin olen polttanut paljon kynttilöitä, mutta vain ulkona, meillä tulee vähän sanomista sisällä polttamisesta.

Andy kirjoitti...

Sieltä kertakäyttöastioiden joukosta löytyi tosiaan ihan sellaisia perinteisiä puisiakin hammastikkuja. Ja cocktailtikut oli erikseen, eli ihan rasiassakin luki juurikin hammastikku... Ihme touhua. ;)