keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Kolmas kerta toden sanoo

Tänään oli vuorossa kolmas ja viimeinen piikityskerta hepatiittirokotusta. Homma sujuikin jo rutiinilla. Yhdestäkään risteyksestä ei ajettu ohi, jonotusaika oli varsin kohtuullinen, piikki osui oikeaan paikkaan, ja mikä tärkeintä, tajusin pyytää eritellyn kuitin, josta näkyi laskun aihe. Korvauskaavakkeet olin jemmannut talteen jo kesällä, joten niiden täyttäminenkin kävi jouhevasti. Sihteerikin vielä täytti omat lappunsa odottaessa. Oispa ollut yhtä helppoa kahdella edellisellä kerralla...

Hupaisana yksityiskohtana kerrottakoon, että mukava rokotustäti antoi mukaan kymmenkohtaisen terveysvinkkilistan ulkomaille matkustaville ja kartan eripuolilla maailmaa tarvittavista rokotuksista, kun kuuli että ollaan tulossa jouluksi Suomeen.

3 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Erinomaista. Meidän rokotuskohteemme (= Seppo) on parastaikaa samalla asialla U:gin terveyskeskuksessa. Mitä muita rokotuksia sikäläinen täti ehdottikaan Suomeen matkustaville?
Suurempi vaara matkustavaisille aiheutuu nykyään Finnairista, joka lakkoilee täysin rinnoin ja kaikilla rintamilla. Matkatavaroiden käsittelijät vastustavat parhaillaan ulkoistamistaan, ja niinpä meidänkin pakaasit ja suksipussit jäivät pikaisen Ylläksenreissun jäljiltä lentokentälle viime yönä kuten tuhansien muidenkin matkatavarat.

mama kirjoitti...

tästä se taas nähään, ku tarpeeks kauan yrittää, ni kyl se rupee sujuun! 8-)

muakin kiinnostaa, et mitä rokotuksii suomeen suositellaan?

Ville kirjoitti...

marketta: Suomen kohdalle oli merkattu vain (tavallinen) influenssa, eikä senkään riski ollut ajankohtainen keskellä talvea.

Onneksi me ei lennetä finskillä. Johtuu kyllä enemmän hinnasta kuin lakoista.

mama: Nyt kun taito ois hanskassa ni sitä ei enää tarvita:(