sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Futispäivä

Kun on, pakko kai myöntää, vähän kipeänä, ei sitä jaksa sen kummempia puuhastella. Siispä vietettiin sunnuntaita katsomalla jalkapalloa oikein urakalla. Ensin riemuittiin kovasti kun Texansit päihitti Seattle Seahawksit selkeällä erolla, 34-7, ja sitten iloittiin melkein yhtä paljon kun Dallas Cowboys hävisi San Diego Chargerseille 17-20. Parhaillaan on menossa vielä New York Giantsien ja Philadelphia Eaglesien välinen tiukka ja isopisteinen kamppailu, tilanne kolmen neljänneksen jälkeen meinaan 31-37. Tässä pelissä ei varsinaisesti väliä kumpi voittaa, kunhan nautiskellaan kahden hyvän joukkueen väännöstä ja jännästä pelistä.
Tuommoset terveellisen puoleiset herkkueväät tänään, vaikka kai se on syytä tunnustaa että keskimmäisen pelin aikana syötiin vähän jätskiäkin. Mutta mä vetoan siihen että mulla on edelleen kurkku ärtsynä ja kylmä auttaa kipuun! Se on mun virallinen selitys, mää haluan parantua pian. Kipeenä on oikeasti kamalan kurjaa, ja kurjinta ehkä se kun ei oikein mitään tahdo jaksaa. Pestiin me reippaasti päivällä kaksi koneellista pyykkiä ja niittenkin reissujen jäljiltä olin ihan uuvuksissa. Vaikka Ville kantoi pyykkikorinkin aina.
Mut kyllä tää tästä, jäätelön ja näiden terveellisempien herkkujen voimalla. Ihan vimostaan viikon puolivälissä on oltava kunnossa että jaksaa järjestellä ja pakata joululomaa varten. Puhumattakaan siitä että jaksaa lentää. Miten se voikin olla niin rankkaa, vaikkei muuta tartte kun paikallaan istua?

4 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Lepäile vaan kunnolla ja paranna itsesi. Täällä on pakkasta -15 ja hienoinen viima tekee siitä vielä vähän kylmemmän.
Aurinko paistaa ja hoitokukka siirtyy ikkunalta toiselle sen mukaan missä on kirkkaampaa. Yritetään pelastaa mitä pelstettavissa on.Netistä löysin juttuja joissa kerrottiin, että se tiputtaa yleensä lehtiään talvella, mutta virkistyy kesää kohti. Joten toivossa on hyvä elää, kyllä se pysyy hengissä.
Jos joku tietää huonesaarnille hyviä hoito-ohjeita, niin otan kiitollisen vastaan.

Ville kirjoitti...

Rauni: Lohdutuksena sanottakoon, että ko. kasvi tiputteli lehtiään/oksiaan joka talvi myös meillä kotona. Ja kevään tullen se on kova kasvamaan valoa kohti. Joko arvaat miksi se oli vähän vimpula tullessaan hoitoon;)

rauni kirjoitti...

Hyvä tietää, alkoikin jo olla paniikkimieliala vallalla. Keväällä sitä pitää käännellä ahkerasti.

Andy kirjoitti...

Kai se ihan hyvin pärjää, kun ei mekään sitä olla hengiltä saatu... ;)