maanantai 7. joulukuuta 2009

Poro

Meillä odotetaan jo joulua innokkaasti ja se alkaa hiljalleen näkymään. Ensin tuli jouluseppele, sitten kynttilöitä (vaikka ne kyllä kuuluu tähän vuodenaikaan ihan joulusta riippumattakin), ja joulukalentereidenkin luukkuja ollaan innokkaasti availtu joka päivä. Tänään puolestaan kauppareissulta oli kerrassaan välttämätöntä napata mukaan yksi joulutähti.
Katsokaa nyt miten vastustamattomassa ruukussa se tuli. Maailman herttaisin poro. Tästä tulee aivan varmasti meidän perheen virallinen joulutähtiruukku moneksi vuodeksi.

8 kommenttia:

mama kirjoitti...

"virallinen joulutähtiruukku" pudotti aika tehokkaasti. *g* mut mitäs jos niitä joulutähtii tulee jouluna saatuu vaikka useempia? ja mitä jos yks niistä tulee multa? ja mitä jos se ei ookkaan ensmänen joulutähti sinä vuonna? meinaakko pistää mun hyvästä sydämestä antaman joulutähden johonkin epäviralliseen kakkosluokan ruukkuun, täh? 8-)

poro on kyllä nätti, ei siinä mitään.

Andy kirjoitti...

Mä en oikein osannut ottaa tätä huomioon, kun tää on eka vuosi kun meillä on ensimmäistäkään joulutähteä.. Ei silleen tullut mieleen varautua vaihtoehtoon että niitä vastaisuudessa tunkis yhtäkkiä sisään ovista ja ikkunoista... ;) Mut mä lupaan että jos sä ostat meille joulutähden niin se pääsee varppina nättiin ruukkuun!

rauni kirjoitti...

Sun on varmaan ostettava niitä pororuukkuja useampi, kun luultavasti tän jälkeen kaikki kaverit ostaa teille ensivuonna joulutähden. ettehän te millään voi sanoa mikä on ykkös- ja mikä niinsanottua paarialuokkaa.

Andy kirjoitti...

Mut sit poron ainutlaatuisuus kärsis suuresti... Jos vaan sovitaan ettei oo mikään pakko alkaa yllättäen hankkimaan joulutähtiä, kun ei oo ennenkään ollut tapana... ;)

mama kirjoitti...

no ei tietenkään oo ollu tapana ostaa joulutähtii, ku ei kerran oo ollu virallista joulutähtiruukkuu! nyt ku on, ni kylhän sit kuuluu ostaa...

Andy kirjoitti...

Mut jos se onkin virallinen ruukku meidän itse ostamille joulutähdille..?

mama kirjoitti...

ai että ne ite ostetut on parempia ku lahjaks saadut?! täähän menee vaan pahempaan suuntaan...

Andy kirjoitti...

Ei parempia, vaan porolle tarkoituksenmukaisempia. ;)