keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Kiirettä pukkaa

Labratöissä alkaa pikkuhiljaa olla menoa ja melskettä, kun pitkän suunnittelujakson jälkeen "tosityöt" on vihdoin päässyt vauhtiin. Me ollaan jakauduttu tilapäisesti kahdeksi tiimiksi, joista toinen tekee implantointikokeita ja toinen valmistaa muovia. Homma pyörii aamusta iltaan ja väkeä kierrätetään tiimien välillä tarpeen mukaan. Jottei turhaa joutoaikaa jäisi niin aloitin ensimmäisen bioreaktorikokeenikin sopivasti toissapäivänä. Tänään taasen alkoi kaksipäiväinen säteilyturvakoulutus, johon pomo haluaa mahdollisimman monen osallistuvan. Säteilylähteen vieressä ei kuulemma kannata norkoilla eikä kemikaalien lähistöllä sovi ruokailla. Kai ne jotain muutakin siellä puhui, mutta tuo nyt ainakin jäi päällimmäisenä mieleen;)

2 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Tuntuu varmaan mukavalta kun työ lähti luistamaan ! Työturvallisuudesta puheenollen, meillä ainakin sairaaloiden laboratoriot olivat ennen maailmassa todellisia alkuräjähdyksen jälkeisiä pesäkkeitä,ellei kehitys sitten ole kehittynyt nykypäivään mennessä. Mites siellä?

Ville kirjoitti...

Joo, on ihan mukavaa kun työt on päässyt vauhtiin.

Meillä täällä on tarkoitus pitää kerran kuussa labran siivouspäivä, jolla yritetään pitää kaaos kurissa. Välillä onnistuu paremmin ja välillä huonommin;)