maanantai 31. tammikuuta 2011

Kulta-asiakas

Sain tuossa viime vuoden puolella Villeltä lahjaksi Starbucksin lahjakortin, jonka pystyi näppärästi rekisteröimään vähän kuin omaksi kanta-asiakaskortikseen. Omalle tililleen rekisteröityjä kortteja pystyy kätevästi lataamaan yhä uudelleen netissä, eikä kahvinhimoisen tarvitse enää kertaakaan sen jälkeen pähkäillä löytyykö lompakosta sopivan kokoista valuuttaa. Sen kun höylää sitä lahja-/kanta-asiakaskorttia vaan ja aina välillä muistaa klikkailla sinne lisää saldoa. Ja jos ei meinaa muistaa, voi tästäkin tehdä automaattista, jolloin järjestelmä lataa ennalta määrätyn summan heti kun kortilla olevat varat laskevat riittävän alhaisiksi.
Totesimme hyvin nopeasti systeemin sen verran käytännölliseksi, että hankittiin Villellekin Starbucks-kortti, joka sitten rekisteröitiin samalle tilille minun kortin kanssa. Tämä siksi, että siten molempien korttien ostokset kerryttävät pisteitä (tai Starbucksilla ne on tietenkin tähtiä) yhteen pottiin ja me saadaan etuja nopeammin. Samalla tilillä olevia kortteja on myös silleen helpompi hallinnoida, että voin ladata kummalle tahansa koska tahansa haluamani summan rahaa, tai tarpeen tullen vaikka siirtää saldoa korttien välillä. Ihan loistava homma ja just sopiva tällaisten kahviaddiktien tarpeisiin.
Kahden kortin yhteistyöllä me ollaan kohottu kanta-asiakkaina aina ylimmälle tasolle asti, kun meidän tähdet riittää tällä hetkellä kultatasoon (sitä ennen on tervetuliaistaso ja vihreä taso). Sen kunniaksi minä sain tänään postissa ihan hurjan hienon, omalla nimellä varustetun kultaisen Starbucks-kortin, joka on automaattisesti rekisteröity minun tilille. Kyllä on muuten nyt tärkeä olo, tuollaisen kortin omistajana. Ja mikä parasta, tästä eteenpäin viidellätoista tähdellä tienaa itselleen aina ilmaisen vapaavalintaisen juoman. Yritän keskittyä iloitsemaan saavutetuista eduista, vaikka aina välillä mielessä käykin, että kuinka monta ilmaista juomaa me oltaiskaan ehditty jo nauttia jos oltais hankittu tällaiset kortit heti alusta asti...

Ei kommentteja: