tiistai 25. tammikuuta 2011

Tukkapohdintaa ja presidentillinen puhe

Tänään Villen säännöllisesti tapahtuva hiusvääntö eteni jälleen siihen parturikäyntivaiheeseen, josta inspiroituneena minäkin päätin huomattavan pitkällisen suunnittelun jälkeen varata itselleni ajan. Se on jo huomenna, joten pitäis vissiin alkaa pikkuhiljaa pohtimaan että mitä minä oikein haluaisin päälleni tällä kertaa tehtävän.

Ville oli nähnyt pari yötä sitten unta, jossa olin kuulemma tentannut mielipidettä kahden erisävyisen vaalean hiusvärin välillä, ja mies oli kokenut ahdistusta kun oli yrittänyt mahdollisimman kauniisti ilmaista että ei tykkää kummastakaan tippaakaan. Pitäisikö ihan siitä ilosta vetää tukka blondiksi? Shokkipinkeillä raidoilla? Otsatukka? Irokeesi? Mitä mää oikein teen tälle? Ajatanko kaljuksi, olis ainakin helppo ja vaivaton, eikä tarvis enää yhtenäkään aamuna kärsiä tukkakriisistä?

Asiasta täysin ilman minkäänlaista aasinsiltaa toiseen, tänään presidentti Obama piti jälleen vuotuisen liittovaltion tilaa käsittelevän puheen. Sallinette että tiivistän niitä varten, jotka eivät jaksa(neet) kuunnella koko juttua, ja joille lehdistön versiotkin ovat liian pitkiä ja kattavia: Patrioottista hehkutusta, blaa blaa blaa, puhdas energia, jaada jaada, koulutus, blaa bla blaa, terveydenhuolto, blaa blaa, raha, talous ja budjetti, jaada jaada jaada, terrorisminvastaiset sota(toimet), blaa ja jaada, patrioottista hehkutusta. Kaiken kaikkiaan ihan mielenkiintoinen puhe, sanoisin, nähtäväksi jää mitä tästä sitten ihan oikeasti käytännössä taas seuraa.

5 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Se on kai jokaisen naisen ikuinen ongelma, että mitä hiuksille nyt tehtäisiin. Minäkin olen ainakin tuhat kertaa päättänyt kasvattaa itselleni pitkiä hiuksia, mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun sitä ei saa millään lailla kiinni eikä se muutenkaan pysy missään kuosissa.
Siinä vaiheessa tilaan ajan leikkaukseen ja tottakai silloin sen ajan saa heti. Jos se siirtyisi viikonkin eteenpäin, niin olisin taas päättänyt jatkaa kasvatusta, ainakin vähän aikaa. Ehkä vielä jonain kauniina päivänä minulla on pitkät hiukset, kuten nuorena.

Andy kirjoitti...

Jep, kasvatusvaiheen ongelma kuulostaa tutulta. Sitä pitää vaan asennoitua siihen että näyttää karmealta jonkin aikaa, tai sit tyytyä siihen että tukka pysyy lyhyenä... :)

yks blondi vain kirjoitti...

Mutta mikähän siihen on syynä, että rakas Ville ei pidä vaaleista hiuksista, kysynpä vain.Laita se tiukille!

Andy kirjoitti...

Taidanpa jättää tähän vastaamisen miehelle itselleen:

"Ville, sulle tuli viesti.." ;)

Ville kirjoitti...

Ei mulla mitään salaperäistä syytä ole:) Kunhan vaan musta Andylle sopii tommoset eriasteisen tummat hiukset.