lauantai 27. helmikuuta 2010

Eilen ja tänään

Marketta ja Seppo lähtivät eilen keskenään seikkailemaan kohti Houston Museum of Fine Artsia, kun itse jäin odottelemaan vahinkotarkastajaa tutkimaan meidän autoa. Kaverin käytyä ja arvioitua tilanteen sainkin nivaskan papereita joissa oli mm. sentilleen annettu kustannusarvio korjauksista. Nyt me odottelemme että saamme kyseiselle summalle shekin, koska ennen sitä ei korjaamo voi tilata tarvittavia osia. Ja auton voimme jättää vasta sitten kun osat ovat saapuneet, sillä vakuutusyhtiö ei korvaa vuokra-autoa ajalta jolloin ajokuntoinen auto seisoo korjaamolla niitä odottamassa. Melko monimutkaiseksi menee, mutta eiköhän tämä tästä sentään lutviudu. Kunhan nyt vaan keksitään miten me saadaan tiistaina kaksi kappaletta matkalaukkuja ja neljä kappaletta matkustajia autoon jonka takaluukkua ei voi avata...

Iltapäivällä lähdin noutamaan sekä museokierroksen tehneet vieraat että Villen, juuri samaan aikaan kun pelattiin yhden tietyn jääkiekko-ottelun ensimmäinen erä. Tarkoitus oli, että voidaan sitten yhteistuumin jännätä toinen ja kolmas erä, mutta kun päästiin kotiin asti havaittiin, ettei siinä enää mitään jännittämistä ollutkaan. Ja jos nyt ihan suoraan sanon, niin olen hyvin hyvin iloinen ettei tarvinnut sitä ekan erän teurastusta nähdä.

Pelin jälkeen lähdetiin vielä käymään vähän shoppailemassa. Ensin otettiin suunnaksi se minun suosima kenkäkauppa, jossa Marketan kanssa ehdimmekin jo kerran piipahtaa. Minä olin saanut kupongin jonka kanssa saa ilmaisen laukun kun ostaa tietyllä summalla kenkiä, ja koska Ville oli uusia kenkiä vailla onnistuttuaan sotkemaan entisten päälle labrassa jotain kemikaalia, päätin käyttää tilanteen hyödyksi. Ajomatkalla Seppo esitti muutamia kiusoittelevia kommetteja naisista ja kenkäkaupoista, joten voitte arvata kuinka paljon meitä Marketan kanssa riemastutti seuraava lopputulema:
  • Marketan ostamien kenkien lukumäärä: 0 kappaletta
  • Minun ostamien kenkien lukumäärä: 0 kappaletta (mutta sain kuitenkin ilmaislaukun!)
  • Villen ostamien kenkien lukumäärä: 1 pari
  • Sepon ostamien kenkien lukumäärä: 2 paria!
Hyviä kenkiä ostivat molemmat, eikä me oikeasti pahalla naurettu. Kunhan vain vähän hellästi pilkattiin kun oltiin ensin kuunneltu oma osamme naisten kenkäaddiktioista... ;)

Kenkäkaupan jälkeen käytiin vielä ihmettelemässä Gallerian ostoskeskusta, mutta siihen suhtauduttiin turistinähtävyytenä enemmän kuin shoppailupaikkana. Ainakin toistaiseksi, lupasin nimittäin että Marketta pääsee vielä maanantaina vähän kuluttamaan matkabudjettia.

Tänään mentiin sitten Houston Space Centeriin, joka on kyllä ehdottomasti se ykköskohde jota missään nimessä yksikään meidän vieraista ei joudu jättämään väliin. Ja mikäs sinne on mennessä, kun ei paikka ole vielä kenellekään meidän vieraista tuottanut pettymystä. Eikä tuottanut muuten vieläkään. Iltaa onkin sitten vietetty rennosti kotosalla, nauttien mm. Sepon taikomista herkullisista letuista. Ja jääkiekon pronssimatsista, jossa tosin näin toisen erätauon kohdalla ei ole yhtään mitään rentoa tai nautinnollista. Koittakaas nyt pojat olla tyrimättä tätä(kin) peliä!!

Ei kommentteja: