maanantai 15. helmikuuta 2010

Valentine's Day

Vietettiin eilistä ystävänpäivää enemmän amerikkalaiseen malliin, elikäs rakastavaisten päivänä. Pahoittelut siis siitä, ettei meidän suunnalta lähtenyt yhtään korttia tai ystävänpäivän toivotusta mihinkään suuntaan. Kyllä me tykätään teistä silti!
Tällaisia kortteja vaihdettiin aamusella, huomatkaa erityisesti tuo vasemmanpuoleinen ylihempeys, joka on siis se toinen niistä jotka ihan omin kätösin askartelin. Kortin väliin olin piilottanut kaksi lippua iltapäivän Stomp-esitykseen, jota sitten lähdettiin brunssin jälkeen katsomaan. Show oli energinen, hyväntuulinen, yleisön mukaanottava ja ehdottoman hauska. Suosittelemme lämpimästi aivan kaikille, aloittakaa nyt vaikka näistä kahdesta videosta.


Päätettiin Valentinuksen kunniaksi myös hemmotella itseämme ja toisiamme vähän erityisemmällä aterialla, joka ihan itse tehtiin ja oikein pitkän kaavan mukaan. Tai no, tunnustetaan nyt että ei me ihan kokonaan tehty itse, alkukeitto ja pääruoka vaan. Jälkkärikakku ostettiin nimittäin valmiina kaupasta, mutta kyllä kaksi kolmesta mun mielestä ansaitsee jo vähän edes kehuja. Etenkin kun kaikki onnistui jopa ennakko-odotuksia paremmin.
Tässä vielä vilautus hirmu somasta kaulakorusta joka löytyi minun saaman kortin mukana ojennetusta pienestä paketista. Hauskaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja: