perjantai 26. helmikuuta 2010

Temppelitanssija

Soittelivat eilen sieltä vakuutusyhtiöstä ja pääsin antamaan virallisen lausunnon joka nauhoitettiin. Minun piti kertoa mm. keitä autossa oli ja missä kukin istui, mistä mihin olimme matkalla ja minkä vuoksi, olinko itse alkoholin tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena, jne. Lisäksi minun piti vakuuttaa että kaikki antamani tiedot ovat oikeita ja että olen ymmärtänyt kertomukseni nauhoitettavan ja antaneeni siihen suostumukseni. Kaiken tämän jälkeen nainen puhelimessa kertoi että heidän arvioijansa ottaa minuun yhteyttä ja tulee autoa katsomaan, jonka jälkeen sen saa viedä korjaamolle. Myös vuokra-auto järjestyy heidän puoleltaan, joten omasta vakuutuksesta meidän ei tarvitse ottaa mitään, mikä on kyllä erinomaisen hieno juttu.
Kuva Dee Conway, lainattu täältä.

Illalla lähdimme downtowniin hieman katselemaan ympärillemme sekä syömään ja lopulta katsomaan Houstonin baletin tulkintaa La Bayadèresta. Esitys oli fantastinen ja teki meihin kaikkiin suuren vaikutuksen. Marketta ja Seppo vaikuttuivat myös salin koosta ja näyttävyydestä, mihin me ollaan jo sen verran totuttu ettei hätkähdytä ihan yhtä paljoa kuin ensimmäisellä kerralla. Tässä vielä Houstonin baletin pari omaa promokuvaa kyseisestä numerosta.
Kuva Pam Francis, tanssija Mireille Hassenboehler.

Kuva Pam Francis, tanssijat Melody Herrera ja Connor Walsh.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

On se hyvä, että autojuttu sujuu hyvin. Olisi kurjaa jos ilman omaa syytä joutuisi korjaamaaan sen omalla kustannuksella. Kai viette sen sinne Steven paikkaan, vai onko siellä korjaamoa lainkaan.

Baletti jo itsessään on huikeaa katsottavaa ja varmaan se paikka oli komea.

Andy kirjoitti...

Ei valitettavasti voida viedä autoa Steven huomaan, mutta varmasti ihan yhtä hyvään paikkaan se pääsee jossain vaiheessa. Ja Stevelle lähtee kyllä asioiden selvittyä kiitosviesti sähköpostitse, kun hän taas meitä auttoi. :)