torstai 18. helmikuuta 2010

Ilolientä

Huomenna saapuu meidän seuraavat vieraat, joten tänään on taas ollut armoton siivouspäivä. Paineet on kovat kun on anopin tupatarkastuksen vuoro, joten onneksi huomenna päivällä ehtii vielä jatkaa urakkaa... Tervetuloa siis ihan tosi siistiin kämppään, Marketta ja Seppo! Siivouspäivän iloksi bongasin lähikaupasta jotain, mitä olen etsinyt paikallisista marketeista epämääräisen aktiivisesti jo lähes vuoden, nimittäin siideriä. Paikalliset kun ei sellaista harrasta ja minä puolestani en juo olutta, ja tämä ei kyllä ole ollut ollenkaan toimiva yhtälö. Siispä ilahduin kovasti kun silmiini tänään osui jotain varsin lupaavaa.
Siivouksen jälkeen olikin oikein mukava heittäytyä sohvalle katsomaan vähän olympialaisia (ihan kun olisin oikeasti mitään muuta koko viikolla tehnytkään..) ja maistamaan tätä tuoretta tuttavuutta. Eikä jouduttu pettymään, kyllä se ihan täydestä menee. Ja kelpasi oikein hyvin juhlajuomaksi kun katsottiin miesten taitoluistelun vapaaohjelmaa Evan Lysacekia villisti kannustaen. Minä en nimittäin ole koskaan voinut sietää sitä nimeltämainitsematonta venäläistä luistelijaa, joten voitte kuvitella mikä riemu täällä repesi kun heppu jäi hopealle Lysacekin viedessä olympiakultaa. Ja ihan oikeinhan tuo meni vähän puolueettomamminkin ajateltuna, kyllä Evan oli ihan oikeasti illan paras.

10 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Äläs nyt... hienostihan se Plushenko pyörähteli "euroviisujäilläkin" vuonna 2008! =D

Andy kirjoitti...

Blah, en mä voinut sietää sitä silloinkaan... ;)

Sanna kirjoitti...

Se olikin vitsi! Hyvänen aika sentään... =D

Andy kirjoitti...

Niin mä oletinkin, siksi ;) ! ;)

Sanna kirjoitti...

;) ;) ;)!!!

Andy kirjoitti...

=D

marketta kirjoitti...

Tiedoksi kiinnostuneille, että siivouksen tulos on kerrassaan tyrmäävä!Ei siis pölyn hiukkatakaan näkyvillä, uskokaa tai älkää. Muutenkin hirmu söpö asunto, ja kevätkin kurkistelee ikkunoista sisään. Kaikki siis kohdallan.

Andy kirjoitti...

Hahaa, onneksi sitä pölyä on etsitty aika armollisten silmälasien läpi, veikkaanpa että kyllä löytyisi jos oikeasti etsisi... Mutta kiva että tupatarkastus meni läpi. ;)

rauni kirjoitti...

Minäkin olen sitä mieltä ettei Plusenko tällä kertaa ansainnut kultaa.
Marketta, eiks vaan olekin mukava asunto ja kauniissa ympäristössä.
Miten muuten se reikä seinässä, onko jo korjattu? Viettäkää loistoloma,
nuoripari on mahtavat ohjelmanjärjestäjät.

marketta kirjoitti...

Ei ole mitään reikiä seinässä, ja koti on edelleen esimerkillisessä kunnossa, vaikka olemme tehneet parhaamme epäjärjestyksen levittämiseksi matkatavaroiden muodossa. Laukut tulivat tänä aamuna ihan kokonaisina ja omalle ovelle - kaikki oli tallessa.