perjantai 12. helmikuuta 2010

Viikonlopun lähestyessä

Eilen nukkumaanmenon aikoihin alkoi kämpässä olla epäilyttävän viileää. Asiaa tarkemmin pohdittaessa kumpikaan meistä ei muistanut, milloin ilmastointi olisi viimeksi puhaltanut lämmintä ilmaa. Termostaattia sitten väännellessä selvisi, ettei rakkineesta tullut sen paremmin lämmintä kuin kylmääkään ilmaa. Peiton alle kömmittiinkin sitten kaukaa viisaasti unisukat jalassa, ettei tarvinnut kesken yötä herätä palelemaan.

Minun lähtiessä aamulla töihin jäi Andyn tehtäväksi käydä toimistolla tekemässä vikailmoitus. Vähän ajan päästä jo tutuksi tullut huoltokaveri tulikin sitten ilmastointia korjaamaan, ja paria minuuttia myöhemmin alkoi lämmintä taas puhkumaan. Todisteitahan ei ole, mutta veikkaanpa että eiliset remontoijat oli kytkenyt ilmastointilaitteen pois ja unohtivat laittaa sen takaisin päälle saatuaan työnsä valmiiksi. Tekevälle sattuu ja silleen:)

Myöhemmin päivällä uusi remonttiryhmä tuli vielä korjaamaan eilistä kylppärin seinään tehtyä reikää. Viimeistä maalikerrosta vajaa valmis seinä näyttääkin nyt entistä ehommalta. Maanantaina pitäisi sitten tulla lopullisesti valmista.

Myös meillä töissä oli tänään vähän ylimääräistä ohjelmaa, kun lähestyvän ystävänpäivän ja yhden labrakaverin synttärien innoittamana suunnattiin pidennetylle lounaalle kohti Hobittikahvilaa. Paikan teemaan sopien aulassa meitä tervehti Klonkku-patsas, seiniä koristi Taru sormusten herrasta -taulut ja ruokalistalta tuli valittua lämmin Frodo-leipä. Oluttarjontaan ei valitettavasti voinut sen enempää syventyä, kun piti kuitenkin palata vielä työn ääreen.

Viikonloppu on siis alkamassa kaikin puolin lupaavasti, varsinkin kun taustalla pyörii parhaillaan Vancouverin talviolympialaisten avajaiset. Tällaista täältä tällä kertaa.

4 kommenttia:

marketta kirjoitti...

Mikä muuten on teidän normaali sisälämpötila ?
Hyvää ystävänpäivää! Mukavaa kuulla itse tohtorinkin ääntä, että hän ei ole kokonaan hukkunut laboratorion uumeniin.Ovatko työt lähteneet sujumaan?

Ville kirjoitti...

marketta: Lämmityksen toimiessa lämpöä on sellaset 21-22 astetta. Aika passeli meidän mielestä.
Työt on ihan hyvässä vauhdissa, kiitos kysymäsät.

rauni kirjoitti...

Teille sitten sattuu ja tapahtuu.
HYvä kuitenkin, että kaikki on nyt korjattu. Minkälainen siellä on nykyiseen aikaan tuo säätila.
Hyvää viikonloppua .

Ville kirjoitti...

rauni: Täällä on ollut viime aikoina todella vaihtelevat säät. Keskimäärin aika kylmää (10 astetta) ja sateistakin, mutta esim. tänään oli aurinkoinen päivä ja lämpömittari kahdenkymmenen tuntumassa. Hawaijia lukuunottamatta kaikissa osavaltioissa on lunta!