sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Sumu

Vietiin tänään Marketta ja Seppo katsomaan Galvestonin kaunista kaupunkia, josta onkin tullut varsinainen vakiokohde minne kaikki vierailijat kuskataan. Ensin kiertelimme historiallisessa osassa ja sitten siirryttiin rantabulevardille ihailemaan merta. Suhteellisen voimakas sumu vähän haittasi näkyvyyttä mutta lisäsi tunnelmaa ja eksotiikkaa.
Uimareita ei näkynyt, eivätkä vieraatkaan sitten veteen rohjenneet, mutta surffareita oli melko runsaasti. Ja kyllä kelpasikin olla, sillä sen verran reipasta aallokkoa sumun seasta vyöryi.
Rantakävelyn jälkeen käytiin vielä kiertämässä Galvestonin mahtava akvaario (aikaisemmin räpsimiäni kuvia näkee täältä), johon minä en ehkä kyllästy koskaan. Ja hyvä niin, että jaksan kierrättää siellä kaikki tulevatkin kyläilijät.

3 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Mikä ettei uimaan??
Kai sentään vähän rantakävelyä harrastitte, vaikkei kaikki haluakkaan simpukoita kerätä.
Mikä siellä oli lämpötila.
Galveston nli yksi meidän suosikkipaikoista, varsinkin se akvaario ja ne pingviinit.

Andy kirjoitti...

Suunnilleen parikymmentä astetta oli, mutta aallokko oikeasti niin kova, ettei uiminen olisi ehkä ollut kovin järkevääkään. Rannalla kyllä käveltiin oikein sujuvasti ja ihailtiin merta ja surffareita. :)

marketta kirjoitti...

Surfarit olivat sentään pukeutuneet päästä varpaisiin neopreeneihinsa, mikä kertonee siitä miksi emme uineet... Mutta tänä aamuna kävin nautiskelemassa uima-altaalla, jonka vesi on kuin Naantali kylpylän porealtaassa.
Erikseen on vielä ylistettävä Fisherman's Wharfin eilistä Mixed Grill-kala-annosta. Lohi maistui raikkaalta ja tuoreelta, ja katkaravut olivat makeanmeheviä. Oioioi!