keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Omat koirat puri

Onnistuin ilmeisesti viime yönä jossain vaiheessa kääntämään itseni sellaiseen asentoon josta vasen olkapää ei erityisemmin nauttinut. Joku reilumpi ruumiinosa olis siinä vaiheessa vihjaissut että nyt tuntuu ikävältä, mutta olkapään ruoja ei puhunut mitään, kun antoi nukkua vaan. Aamulla sitten herätessä havahduin jokseenkin tuskalliseen todellisuuteen, kun käsivarren liikkeet teki kipeää ja olkapää selvästi yritti tukahduttaa vahingoniloista nauruaan. En mä kyllä ymmärrä miksi, koska siihenhän se kipu pahiten viilsi.

Pienellä venyttelyllä saatiin käsikin taas suunnilleen toimintakuntoiseksi, mutta sitä mä en kyllä käsitä miksei se kirottu olkapää vaan voinut heti huikata että käännys hei vähän, tää asento on epämukava. Varottaako teidän ruumiinjäsenet näistä etukäteen, vai onko muillakin pahansuopia ulokkeita jotka ilmiselvästi nauttii pienestä kiusanteosta?

6 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Ei mun jalkapohakaan mitään varoitusta antanut, että nyt potkit liian lujaa. Se kipeytyi hiihtolenkillä, oli kireä pakkaskeli ja sukset lipsahteli.
Mauri kyllä kehui, että niin siinä käy, kun yrittää pysyä hänen vauhdissaan.;)

Andy kirjoitti...

Eli petollisia on muidenkin ruumiinjäsenet... ;)

Sirpa kirjoitti...

Kuule mun kolleega sanoi kerran , että on jo siinä iässä että jos joku aamu ei jotain paikkaa kolota niin on varmasti kuollut.
Joten jospa sä Tarja alat olla kans siinä iässä että kolotukset alkaa kuulua asiaan ;-)))))))

Andy kirjoitti...

Voi ei, toi ei kuulosta nyt yhtään kivalta, onneks ei sentään joka aamu kolota.. Ja muistas muuten myös, siskokulta, että sää olet meistä se vanhempi kuitenkin... ;)

Sirpa kirjoitti...

Muistatko mitä mulle piti tuoda lisää jouluna? Tehokasta on ja väkevää hajunsa puolesta ainakin.
Nytkin juuri Iitu laittaa sitä mun hartiaan.

Andy kirjoitti...

Kukapa voisi sen kipuvoiteen unohtaa, kerran haistettuaan. Hyvä että on tehokasta, ei niin pahaa lemua kukaan muuten kestäiskään... ;)