maanantai 8. helmikuuta 2010

Varpaanlämmittimet

Jokin aika sitten vaihdoin äitikullan kanssa kuulumisia Skypen välityksellä ja kuulin että hän väsää parhaillaan villasukkia myyjäisiä varten. Kertoi että oudoimmat sukat tulee sitten, kun jäljellä on enää lankakerien jämät jotka yhdistellään hyvin värikkäiksi lopputuloksiksi. Kuulosti sen verran hauskalta että tilasin välittömästi itselleni yhdet tällaiset "jämälankasukat" joskus iltaisin palelevien varpaiden suojaksi. Mitä friikimmät sen paremmat!

Tänään nuo sitten postissa saapuivat. Ja on muuten äitikulta pistänyt puikot heilumaan oikein olan takaa, kun paketista paljastui kaksi sukkaparia, eli Villelle kanssa, tietenkin. Mutta sitten törmättiinkin heti ongelmaan, koska meidän molempien mielestä sama pari oli hieman toista hienompi, eikä missään kerrottu kummalle se oli tarkoitettu. Jalan kokokin on meillä sama, niin ei voinut edes siitä päätellä, tai sovitella että mikä sukka kenenkin jalkaan parhaiten istuu. Vaan kun kerta friikkisukista on puhe, niin mikäs sen parempi ratkaisu kuin pistää riita puoliksi.
Lämpimät on ja pirteät. Kuka sanoi että sukkien pitää muka olla samaa paria?

11 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Tottakai Villekin omansa tarvitsi. Sopiihan ne tuollakin lailla hyvin,pääasia että ovat ehjät ja lämpimät. Eipähän tule riitaa, että mulla on hienommat.

Andy kirjoitti...

Mä olen sen verran omituinen että mun mielestä ne on oikeasti jopa hauskemmat noin, kun kerta on muutenkin niin kovin kirjavista sukista kyse. ;) Kiitos vielä kovasti!!

rauni kirjoitti...

Niin ja olettehan sitten yhtenäiset tuollakin kohtaa. Te olette muutenkin kuin kaksi marjaa,Isäsi vanhaa sanontaa lainaten.

Andy kirjoitti...

Haha, ei me sentään yleensä pukeuduta samanlaisiin vaatteisiin. ;) Mutta näissä sukissa se kyllä menee, siis hauskat on. :)

ice princess kirjoitti...

Teillehan on sinne tullu vahan samanlainen paketti ku mullekkin tuli :) Mukava etta varpaat pysyy lampysena :)

Andy kirjoitti...

Paketit on kyllä kivoja. Ja lämpimät varpaat kanssa. =D

rauni kirjoitti...

Niin yleensä, mutta minulla on sellainen kummallinen muistikuva; Ricen kaupassa oli pariskunta valitsemassa huppareita, piti olla sellaiset, että molemmat voivat vuorollaan niitä kumpaakin käyttää.
En tiedä minkämaalaisia ne olivat, mutta hyvin sitä heidän kieltään ymmärsin.;)

Andy kirjoitti...

Haha, joo, tunnustan, mutta ne hupparit onkin ihan poikkeustapaus.. ;)

marketta kirjoitti...

Söpöt!

marketta kirjoitti...

Laita blogiin jokunen muukin kuva paikallisesta asuste- ym.muodista!

Andy kirjoitti...

marketta: Pitänee pohtia asiaa. Mä oon vähän arka kuvaamaan tuntemattomia ihmisiä, kun ei niiltä kaikilta voi lupiakaan pyytää ja pitäis kovasti sensuroida kasvoja ja kaikkea. Mutta katotaan jos saisin jotain sentään aikaiseksi. Mun ja Villen vaatteissa on hyvin vähän kuvaamista, mutta et kai meitä niin tarkoittanutkaan.. :)