maanantai 22. helmikuuta 2010

Kemah

Villen lähdettyä töihin me tarjosimme Marketan kanssa Sepolle rentouttavan vapaapäivän lähtemällä keskenämme kenkäkauppaan, etsimään korvikkeita niille Marketan popoille jotka onnettomasti kuulemma tuhoutuivat juuri ennen matkaa. Eikä se minun suosikkiliikkeeni pettänyt vieläkään, sillä pitkällisen valikoiman tutkiskelun ja sovittelun jälkeen sopiva kenkäpari tarttuikin mukaan. Löysinpä minäkin alennuskenkien joukosta yhdet ihanuudet, mutta tavoistani poiketen vastustin niiden kutsuhuutoa, ainakin toistaiseksi. Jos ne ovat siellä vielä ensi kerralla kun piipahdan, tämä tilanne muuttuu...
Kun Villekin sitten saatiin remmiin mukaan, ajeltiin Kemah Boardwalkille katsomaan Yhdysvaltojen kolmanneksi suurinta huviveneiden marinaa, ja vähän muitakin ihmeellisyyksiä. Helmikuun arki-illat eivät ole huomattavaa sesonkiaikaa, joten saimme varsin rauhassa kierrellä aluetta ja ihailla merta.
Boardwalkiltahan löytyy myös muutamia tivolilaitteita, mukaan lukien sellainen rauhallinen korkealle kipuava näköalasysteemi. Sellainen kuin mm. Linnanmäelläkin. Siihen meidänkin porukka sitten uskaltautui ja saimme ihan privaattikierroksen korkeuksissa. Ylhäältä oli varsin komeat maisematkin hämärtyvässä illassa, mutta en tietenkään tajunnut että kuviakin olisi voinut ottaa. Noh, ensi kerralla sitten.

2 kommenttia:

rauni kirjoitti...

Olipa hyvä, että Marketta sai uudet popot, kun kerran toiset hajos. Miehet kävelee varman niin varovasti, ettei heidän kenkänsä hajoa ei sitten tarvitse ostaa uusia. Minä ostin kyllä ihan heräteostoksen sieltä kaupasta, vielä niitä ei ole kuin esitelty. pidän sitten enemmän, kun jalka kestää varpailla kävelyn.

Andy kirjoitti...

Niin, se on kyllä kovin outoa että miesten tarvitsema kenkämäärä on niin hurjasti naisten tarvitsemaa kenkämäärää pienempi.. ;)